Nem volt megelégedve a Skoda Superb-bel, A6-osra cseréltette 9,8 millióért. A Népszava megkeresésére közölte a Miniszterelnökség, hogy mivel nem bírta a Skoda Superb a havi nyolcezer kilométeres taposást, 9,8 millióért egy négyéves Audi A6-ost vásároltak Lázár János számára. A lap szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter ezzel három év alatt a negyedik hivatali autójánál tart. A minisztérium szerint „a legutolsó Skoda Superb cseréjére az autó gyakori meghibásodása, valamint a magas, havonta átlagosan nyolcezer kilométeres futásteljesítmény miatt volt szükség.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Büszkeség ls balítélet

Ja, hogy az egyik/néhány pribéknek könnyítsék a munkáját

Azt írja az ójság, pontosabban a Népszava feltárása alapján a 444.hu: „ mivel nem bírta a Skoda Superb a havi nyolcezer kilométeres taposást, 9,8 millióért egy négyéves Audi A6-ost vásároltak Lázár János számára. ”
A beszámolóból megtudhattuk, hogy
az elmúl 3 évben ez már a negyedik autó,
hogy a Jánosunk dinamikusan fejlődik, hisz 15-ben méh csak 80e km-t kocsikázott, az elmúlt évben már havi 8ezret.
Sőt, azt is, hogy eltapsoltak „az autócserénél plusz 113 ezer forintot, hogy Lázár megtartotta korábbi rendszámát, hogy a behajtási engedélyeivel ne legyen gond a jövőben sem. ”!
Nos a hozzáértést és a dolgok átgondolását nélkülözők számára ez csupán egy rongyrázós pénzpocsékolás, azonban a dologban sokkal több disznóság van. Ugyanis annak érdekében, hogy Jankó pribékjeinek kevesebbet kelljen ügyintézniűk igen nehéz helyzetbe hoztak minden olyan nyilvántartást (műszaki, önkormányzati, rendőrségi, adó, biztosítási, etc.), amit az frsz (forgalmi rendszám) alapján identifikál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.