Míg az egyetemmel továbbra sem hajlandó tárgyalni a kormány, addig New York állam már elkezdődött a párbeszéd – derült ki a CEU rektorának keddi tájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ami targyalasnak az lesz az eredmenye, hogy New York allam erre illetekes szerve fogja elhajtani orbant a rak f@szara, ha nem erti meg , hogy a CEU teljesen jogosan mukodik Magyarorszagon, es az amerikai allamnak semmi tobb dolga nincs .
Pont ugy fog jarni, nmint egy onfeju ismerosom, akinek alapbol az volt a hozzaallasa az elethez, hogy o az az ember, aki mindent el tud intezni, akit soha senki sehonnan nem kuldhet el, mert majd o megmutatja, milyen ugyes.
Szamtalan esetben megprobaltam figyelmeztetni ot, hogy most ebben vagy abban az ugyben ne hozongjon, ne akarjon nagyhangu lenni, hanem uljon le egy csondes sarokba, es gondolja at meg egyszer, mit akar elerni, es hogyan.
O mindenhova berontott, mindenkit magara haragitott, aki kezdetben meg segitett volna neki, azt is sikerult magara haragitania, aztan jott es elkezdett nekem az illetore panaszkodni, hogy milyen hulye, nem intezi el az ugyet. En pedig minden ilyen esetben ele raktam egy vazlatot arrol, hogy a problemat hogy kellett volna megoldani ugy, hogy nem ront be sehova sem. Haromszor nekiment a falnak - egyszer sem sikerult neki elinteznie semmit sem, aztan mar engem kert meg, hogy tegyek en lepeseket az ugyeben.
Hiaba mondjak orbannak meg a hulye gunarnyaku kulugyerjenek, hogy nem jo az amit es ahogy csinalnak, ok mennek mindenkivel szembe, - de van egy olyan erzesem, hogy most az egyszer nagyon pogara fognak esni,... Es ez csak az elso lepes lesz a tobbi fiaskojuk fele... (Civil szervezetek szivatasa lesz a kovetkezo nagy falat...)
En szoltam...
bencemacska
Örülök neki, hogy mára rektor is bizakodó! Nem volt mindig az.
Lehet, hogy OV is megértette, hogy őt a trampli még egy félrelökésre sem méltatja!
Ha ma nem fogadja el New York állam kormányzójának gesztusát a tárgyalásra, legközelebb már csak a portás marad!
MI emlékszünk ám még arra is, amikor hiába körözött - bérelt repülőgéppel - a Fehér Ház felett, nem kapott leszállási engedélyt!
A nagykövet véres verítékével kikönyörgött díszdoktoriját még nem vonták vissza? De már ő saját maga dolgozik rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.