Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke levélben kérte együttműködésre Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Eszerint a DK folytatni szeretné a Botka László színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt “diktátumát” viszont nem hajlandó elfogadni. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"az MSZP ellenfele Orbán Viktor, a levelezésből viszont úgy tűnik, mintha Gyurcsány Ferencnek Botka László lenne az ellenfele. „Mi ezzel nem kívánunk foglalkozni. Leveleinek, üzeneteinek, bármilyen más politikai ármánykodásának nyitottunk egy fiókot, ott fogjuk őket gyűjteni a következő időszakban” "
168ora.hu/az-mszp-leleptette-gyurcsanyt/

Lehet még ragozni és ezáltal tovább mérgesíteni a kérdést!
Nem védem az MSZP-t, de elég érthetően megmondta a részüktől mind Lenvai Ildikó, mind Molnár Gyula, hogy most őszig nem akarnak tárgyalni senkivel sem, majd ősszel lesz még egy forduló!
Ezek szerint ezt vagy nem érti Gyurcsány, vagy nem fogadja el, vagy az a szándéka, hogy annyira elmérgesítse a helyzetet, hogy ősszel már biztosan ne legyenek tárgyalások!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.