Luxemburg volt az EU leggazdagabb tagállama tavaly is. Magyarország a sereghajtók között van, három balkáni ország előtt helyezkedik el a toplista végén. Magyarország mindkét kategóriában a lista utolsó negyedébe került. Az egy főre jutó GDP 1 százalékponttal csökkent az előző két évhez képest, az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás pedig nem változott.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az ország azóta szarik maga alá, amióta Orbán Viktor és családja elkezdett jól teljesíteni.
Addig is, ameddig megtalálom a gatyásfiókban a 9 milliót, vagy a konyhapolcon a 22 milliót
(pontosabban ennek a felét, mert nagyjából ennyi a pénzügyi eszköz a háznál Matolcsy szerint), nézzünk néhány egyéb adatot, nehogy hülyén haljunk meg. És – miután a közlemény végén még megjegyzi az MNB ­, hogy 2014 végén az egy háztartásra jutó nettó vagyon Magyarországon magasabb volt, mint Szlovákiában, vagy Lengyelországban (fogalmam sincs, miért kell egy 2017­-es statisztikában visszamenni három évet, ha csak azért nem, mert azóta változott a helyzet és már rosszabbul állunk), hasonlítsuk magunkat össze más országokkal, mert a fejlődés így látható igazán. Az adatok az Eurostat adatbázisában bárki számára hozzáférhetőek. Nézzük például a szegénységnek és társadalmi kirekesztettségnek kitettek arányát – ez talán többet mond, mint az, hogy mennyi virtuális vagyonom van átlagban nekem és Mészáros Lőrincnek, mert az csak zsonglőrködés a számokkal – néhány országban, többféle nézőpontból. Magyarország: 2009 – 29,6%, 2010 – 29,9 %, 2011 – 31,5%, 2012 – 33,5%, 2013 – 34,8%, 2014 – 31,8%, 2015 – 28,2% (2016-­ról nincsenek még teljes adatsorok).
ec.europa.eu/eurostat
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: ne erőköggyé mááá...:)))))))))))))))))))))))
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: olvasd el még kétszer, háromszor amit kérdeztem, hátha megérted.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: "ne erőköggyé mááá...:))))))))))))))))))))))) "
Mit nem értesz ezen? Pedig nem bonyolult. Mit kezdesz akkor egy összetett mondattal?? :))) Ja, semmit, értelmezés, szövegértés híján másról kezdesz beszélni. Ahogy itt (is) teszed mindig. Na csáááááááááá... :)))
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (21:39) Csááá, falusi Suttyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.