A világ népessége egyre nagyobb, és az élet egyre élhetetlenebb városokba koncentrálódik, Magyarország azonban ez alól kivétel. A házelnök szerint olyan falvak kellenek, hogy a városiak irigykedjenek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Így igaz! Mindenki a munkahely miatt elmenekült a fővárosba ill. a nagyvárosokba, kihalt a vidék.
Azok pedig élhetetlenek a szmog és a zsúfoltság miatt, amire más megoldás nem létezik, mint hogy helyzetbe hozzák a vidéket is.
quadrocopter
Hát akor mi a franc van a "modern városok programmal" bazze! Vagy csak címet kellett találni a koisztásnak?
nezelodo
Laca, haza kellene menni Pápára aztán kicsit körbe kellene járni a környéket, úgy harminc kilóméteres körben, hogy megtapasztald, nem az urbanizáció fenyegeti a harminc éve még fejlődő falvakat, hanem az elpusztulás, mert nincs munkahely. Sok helyről elment a pap, megszűnt az iskola, jó esetben hetente odalátogat az agg háziorvos, amíg mozogni tud, a fiatalok meg csak temetésre járnak haza. Sok helyütt eladhatatlanok a lakóházak, pár év múlva az akácfa nő ki a kémény mellett. Na ezt hozta a Tündérország vidékfejlesztése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.