A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) bezáratott egy palacsintázót, mert egy ellenőrzésen 30 kiló nyomon követhetetlen készételt és nem megfelelő higiéniai állapotokat találtak.

A Nébih felfüggesztette egy palacsintázó tevékenységét. A hivatal közleményében nem nevezte meg, hogy melyik helyről van szó, az Index szerint a Hepinagyi Kft. által üzemeltetett Nagyi Palacsitázója lánc egyik üzletét vizsgálták.

Undorító állapotok egy palacsintázóban, a NÉBIH lépett

Fotó: nebih.gov.hu

A palacsintázóban június közepén jártak az ellenőrök, és azt tapasztalták, hogy az üzlet valamennyi helyisége és berendezése  szennyezett volt, a  hütő- és fagyasztóberendezések pedig koszosak, rozsdásak voltak.

A tárolással is gondok voltak,  fedetlenül tartották egymás mellett a túrót, a makarónit, a gyümölcsöket és a salátákat, a pörköltet és a tejszínes-sonkás gombakrémet úgy, hogy az adagoló kanál még kikandikált a belőlük.

Undorító állapotok egy palacsintázóban, a NÉBIH lépett

Fotó: nebih.gov.hu

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal lefoglalt és megsemmisített 30 kilogramm élelmiszert és felfüggesztette a hely engedélyét. A palacsintázó  több százezer forintos bírságra számíthat.

NÉBIH

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez undorító??? Menjetek be egy iskolai menzára...ott láthattok csodát,hála a narancsagyú tudatlan barmok szabályainak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.