Az Európai Bizottság a civil törvény ügyében is elindítja a kötelezettségszegési eljárást, a felsőoktatási törvény módosítása miatt kezdeményezett procedúrát pedig a második szakaszba lépteti csütörtökön - értesült a BruxInfo.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az EU-nak már régen ki kellett volna zárnia valamilyen formában Magyarországot. E miatt a népharag elkergette volna orbánt észak kóreáig is.
namihami
A civiltörvény miatt IS...
Tessék mondani: mi miatt NEM? Amiről döntenek, az mind ütközik valamelyik EU-s jogba, amihez persze csatlakoztunk.
nevemnick
Soros vagy Gyurcsány?
Gyurcsány vagy Soros... nem orr-bán!
Perwool
@Jozefina: Én az Unió helyében az első "Üzenjük Brüsszelnek.." plakátnál kibasztam volna a kormánypárti képviselőket az EP-ből. Azonnal megvonva minden juttatásukat.
Minek? Ha a kormány plakátokon óhajt kommunikálni Brüsszellel, akkor felesleges jól fizetett képviselőket tartaniuk az EP-ben. A szavazatukat küldjék el levében! Azzal legalább ki lehet törölni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.