A férfi egyik áldozata életveszélyes, a többiek súlyos illetve könnyebb sérüléseket szenvedtek. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Megkéselte volt élettársát és annak gyermekeit egy 32 éves férfi szerda hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszalökön, a gyanúsított ellen elfogatóparancsot adtak ki – közölte a rendőrség a honlapján. A támadásban a legidősebb lány életveszélyesen megsérült.

A nyomozás adatai szerint a férfi volt élettársa tiszalöki lakóházában késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint az asszony gyermekeit: egy 13 éves fiút, valamint egy 15 éves és egy 18 éves lányt. A rendőrség hajnaltól nagy erőkkel keresi a férfit, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Fehérvári Marietta, a megyei rendőrség sajtószóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, a támadásban a 18 éves lány életveszélyes, a 15 éves lány és a 37 éves asszony súlyos, a 13 éves fiú pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A megyei rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást.

A gyanúsított, Szentesi Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja barna, rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor kék nadrágot és piros pólót viselt.

Egy egész családot késelt meg, keresik

Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy akinek információja van a férfi tartózkodási helyéről, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600-as telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Azért volt vele meló ,míg kicsit kifehérítették a képet...!!
elnyomott
Szemét gyáva alak, remélem elfogják és ott rohad a börtönben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.