Orbán Viktor egyike azon kevés magyar politikusoknak, aki 1990 óta a parlamentben ülnek. Igazi ősbölény, aki sok mindent megélt, igazi hétpróbás játékos. Hosszú pályafutása alatt elért mindent, amit ezen a pályán elérhetett. A loboncos hajú fiatal demokratából napjainkra már semmi sem maradt. Nem ifjú, őszülő halántékú, hosszú ideje nem is demokrata. A valódi verdiktet a Fidesz-vezérről először Popper Péter mondta ki.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én a "hétpróbás játékos" kifejezést csak "HÉTPRÓBÁS GAZEMBER" szókapcsolatként ismerem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: A szeku elhanyagolta a magyart, vagy nem voltál rá képes, buzera!

@szaboria1: Vigyázz, hízeleg a sunyi kócsag!
Ludmilla
ezt a durbincsot honnan a bánatból szalajtották?Sok bunkót hallottam már megszólalni,de ez mindenkin túltesz!Idióta fidióta,kitiltatni...
karma1
@quadrocopter: @szaboria1: durbincs annyira "occso" program, hogy csak a keyword-oket mondja, vesszovel elvalasztva, mert azt mar nem kepes kipucolni a szar programja.
Ne irj neki, ne etesd a trollt!
quadrocopter
@durbincs: Ne magyarázd magad, szekus buzera, az a csoda, hogy nem hátiulgombolós és kötözős "zakóban" vagy - primkó jószág!

@karma1: ennyire egyszerű, semmitmondó idegen jószág itt még nem unatkozott, mint ez az 1 nanobites agyu szekus nevelés!
Desischado
@Horizont: Szivemből szóltál! Nem kell törődni vele, vagy ki kell utálni! Ez már megy nekünk, nem igaz?
karma1
@Horizont: Latod, Csillagom, ordogvadaszhoz sem szoltam, aztan kesobb Ti se, ugyhogy az ordogvadasz kikopott innen, eltunt a francba. Lehet, hogy a mukodtetoje durbincs ne'ven hozta vissza ide ujra, de eleg hamar ra lehet jonni a "gepi" szovegebol, hogy ugy barom, ahogy van.
Direkt kozonsegesen irok neki, : kepzeld, meg sohasem kerte ki maganak! Ha elo ember lenne, mert regen elkuldott volna engem melegebb eghajlatra, hihi,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.