A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett bejelentés értelmében a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. kezelésében lévő Konzum PE Magántőkealap megvásárolta az Opimus Group Nyrt.-től a Holiday Resort Kreischberg-Murau GmbH-t, vagyis Mészáros Lőrinc egyik cégéből átkerült a másikba. Az Ausztriában bejegyzett társaság tulajdonában van a négycsillagos, 91 szobás Hotel Relax Resort Kreischberg wellness hotel, illetve a hozzá tartozó telekingatlan is. A tranzakció értéke 13 millió 400 ezer euró, nagyjából 4 milliárd forint.

Forrás: mfor.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Navosok na most figyelni EZ A PÉNZMOSÁS !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Hát ennek a felcsutkai gázszervizelőnek mi a faxomból van ennyi energiája ennyíit dolgozni a polgármestei feladatain túl?-MI FOLYIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN,SENKINEK SINCS INGERE ARRA HOGY MINEK OKÁN GAZDAGODIK ILYEN ARÁNYBAN ÉPPEN ORSOS VICCTOR LEGJOBB BARÁTJA???
Pálinkafőző Rézüst
@bakegya: mert ő okosabb, mint a fészbúkos faszi...:))))) a lölö mondta...:)))
bakegya
@Mirabilis: azt nem értem mért nem vizsgálják az ilyen hatalmas értékben megvásárolt szállodák országában a piszlkos pénzek eredetét!!!
papa.49
@bakegya: Mert nem az összeg a döntő, hanem a személy aki ,,vásárolt,, !!!
bakegya
@papa.49: ja,a mészáros pénzének sincs szaga!-csakkk a gazdája bűzlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.