A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett bejelentés értelmében a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. kezelésében lévő Konzum PE Magántőkealap megvásárolta az Opimus Group Nyrt.-től a Holiday Resort Kreischberg-Murau GmbH-t, vagyis Mészáros Lőrinc egyik cégéből átkerült a másikba. Az Ausztriában bejegyzett társaság tulajdonában van a négycsillagos, 91 szobás Hotel Relax Resort Kreischberg wellness hotel, illetve a hozzá tartozó telekingatlan is. A tranzakció értéke 13 millió 400 ezer euró, nagyjából 4 milliárd forint.

Forrás: mfor.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Navosok na most figyelni EZ A PÉNZMOSÁS !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
"... vagyis Mészáros Lőrinc egyik cégéből átkerült a másikba. "
Nem ezt hívják fiktív számlázásnak? Csak nem kkv.-k, hanem milliárdok szintjén...
papa.49
Navosok na most figyelni EZ A PÉNZMOSÁS !!!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Hát szomorú de ez van, nekem is nevetőgörcsöm támadt mikor írtam, de egy normális országban, már vizsgálódna az illetékes ez ügyben, persze hol vagyunk mink egy normális országtól???
Egy másik Naprendszerben...
bakegya
Hát ennek a felcsutkai gázszervizelőnek mi a faxomból van ennyi energiája ennyíit dolgozni a polgármestei feladatain túl?-MI FOLYIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN,SENKINEK SINCS INGERE ARRA HOGY MINEK OKÁN GAZDAGODIK ILYEN ARÁNYBAN ÉPPEN ORSOS VICCTOR LEGJOBB BARÁTJA???
Pálinkafőző Rézüst
@bakegya: mert ő okosabb, mint a fészbúkos faszi...:))))) a lölö mondta...:)))
bakegya
@Mirabilis: azt nem értem mért nem vizsgálják az ilyen hatalmas értékben megvásárolt szállodák országában a piszlkos pénzek eredetét!!!
papa.49
@bakegya: Mert nem az összeg a döntő, hanem a személy aki ,,vásárolt,, !!!
bakegya
@papa.49: ja,a mészáros pénzének sincs szaga!-csakkk a gazdája bűzlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.