Ma este nyolckor végre kiderül, ki hová nyert felvételt, így az idén májusban érettségizők ma bulizhatnak – vagy a bekerülés örömére, vagy búfelejtésképpen.

2017-ben a XI. kerületben található Rio ad otthont a fővárosban megszervezésre kerülő Pont Ott Parti számára. Az ország számos pontján szerveznek hasonló bulikat, de a központi helyszín mindig Budapest.

Ma este fény derül a felvételi pontszámokra

Már délután háromkor kezdetét veszi a rendezvénysorozat, ahol kerekasztal beszélgetésekre, testmozgásra, és persze koncertekre is számíthatnak az egészen este nyolcig tűkön ülő, álló, fekvő fiatalok. A fő attrakció a pontszámok kihirdetését követően a Drop The Cheese lesz, hat órától azonban még Bye Alex és a Slepp segít levezetni az összegyűlt feszültséget.

Tavaly a rekordeer a Károly Róbert Főiskola pénzügy és számvitel szakának államilag finanszírozott képzése volt, amire 500 pontot kellett összegyűjtenie a hallgatóknak. Az ezüstérmes, illetve a bronzérmes is két pénzügyi szak volt 2016-ban: előbbi a Kaposvári Egyetemé 492 ponttal, míg utóbbi a BGE 491-gyel.

Minden bizonnyal idén is hasonlóan alakul majd a rangsor, hiszen az előzetes adatok szerint 2017 elején is a pénzügyi és számviteli szakok bizonyultak a legnépszerűbbeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.