Orbán Viktor miniszterelnök és Seszták Miklós fejlesztési miniszter után az Országgyűlés elnöke is elismerést kapott a vizes vb-ért tett erőfeszítéseiért. Miután Orbán Viktor miniszterelnök kapott egy hatalmas fukszot a FINA elnökétől, aki Seszták Miklós fejlesztési minisztert is kitüntette, még szükség volt egy névtelen hős, a vizes vb-ért tűzzel-vassal harcoló, az óriási ugrótornyot bajuszszakadtáig két kezével építő Kövér László házelnök kitüntetésére. Kövér László az alkalomból azt mondta: a vasárnap záruló vb vége előtt kijelenthető, hogy Magyarország sikeresen rendezte meg a 17. vizes világbajnokságot, ehhez a vizes sportágak nemzetközi szövetségének (FINA) a támogatása és a magyar emberek összefogása is kellett. A FINA elnökségének fogadásán az Országgyűlésben Kövér László elmondta, kívülállók számára akkora őrültségnek tűnhetett, hogy Magyarország beugróként megrendezi a 2017-es világbajnokságot, mint 27 méter magasból leugrani. (Ezzel utalt a Batthyány téren felállított...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csuka parancsára, Jemelja akaratjára

Köteles és a kockaáztatás

A derék Magyar Hírlap magával a FINA kitüntetett és a VB-n többszörös díjáradóként tetszelgő T.Ház-mesterrel készített interjút. Ebből idézek: „most már megkockáztatható, hogy Magyarország sikeres volt, amihez a magyar emberek összefogása, valamint a FINA bizalma és támogatása is kellett. … összefogott a politika, a kormány, amely stratégiai ágazatnak tekinti a sportot, az Országgyűlés, az önkormányzatok, a gazdasági ágazat szereplői, a beruházások kivitelezői is. … remélhetőleg ez az összefogás beépül a közgondolkodásba és az örökségünk részévé válik.”
Azt azért én is megkockáztatom, hogy nem volt túl okos tőle a dagadt törpét kifelejteni! =))
Ráadásul ez a kockaáztatás erősen hajaz Tarlós egyik legutóbbi magánszámára is! =))
dr. prédikátor
Köteles lancelot!!! te csak egy jó erős kötelet érdemelsz ami a nyakadat szorítja!!!Geci köcsög!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.