Rágalmazás miatt indított nyomozást a hírhedt „bombagyáros”, Dietmar Clodo Pintér Sándorral kapcsolatos kijelentései miatt az V. kerületi Rendőrkapitányság – tudta meg a PestiSrácok.hu. A bűnöző korábban ugyanis több fórumon azt állította, hogy még a 90-es években személyesen adott át kenőpénzt a magyar belügyminiszternek. A Clodo-féle vádaskodás egyébként jól illeszkedik abba az egykori titkosszolgák által elindított …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nahát, hogy micsoda véletlenek vannak, elképesztő! Néhai Nógrádi Zsolt, az olajügyek tanúja (volt!) előadta, hogy Pintér ( fedőnevén "Sanyi bácsi") dipótatyóba vett át 50 millcsit, nyilván a maffia, Keresztény Önsegélyző Önkéntesek Klubjától, hogy ossza szét az éhezők között!
Majd "Sanyi bácsi" milliárdos őrző-védő cégeket alapított - az ajándék után!
papa.49
A fülesbögre nem támadható nem tudjátok???
quadrocopter
"Nógrádi Zsolt: 50 millióért lehetett megvenni egy rendőrségi vezetőt

Nógrádi Zsolt az RTL Klub Akták című műsorában újabb politikus hozott összefüggésbe az olajmaffiával. Nógrádi állítja: látta, amikor Pintér Sándor belügyminisztert megvesztegették. A lefizetett rendőrök a pénzért cserébe vigyáztak az olajszőkítők telepeire. Az [origo] oldalán elolvashatja az RTL Nógrádival készített interjúját.

RTL: Tud mondani nevet? Ki az a rendőr, akit megvesztegettek?
Nógrádi: Pintér Sándor akkor rendőrkapitányt vesztegette meg a Flaisz. Pintér volt az egyik keresztapa, ő gyűjtötte be a pénzeket az olajosoktól. Pintér biztosította a felső állami vezetőknek, hogy - mivel nálunk csak a 30-40 százaléka maradt meg a pénzeknek - hogy az 50-60 százaléka a nyereségnek a pártok pénztárcájába...
RTL: Ön látta, ahogy a mostani belügyminiszter pénzt kapott?
Nógrádi: Igen. A szemem előtt történt. Estefelé jött Pintér a Flaisz kastélyához és először megijedtem, mert engem akkor köröztek. De folyamatosan járt a Flaiszhoz, csak én nem tudtam róla. Beállított két testőrével. Mondták a Flaiszék, hogy a védelmi pénzért jön, le kell adni neki, hogy ne piszkálják az olajszőkítőket a rendőrök."
www.origo.hu/itthon/20000730nogradi.html

Lehet megsértődni, "Sanyi bácsi"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.