Trutyi jön a folyón. Vizes vélemény. Már megint folyón át kapjuk a trutyit!… Én még mindig a vizes vébén szereplő magyarok szereplését dolgozom föl, sikereiket és kudarcként megélt szereplésüket, a vébé dicséretes szervezését, a helyszínen szurkolók boldogságát, egyvégtében „vízben gondolkodom és úszom”, és közben eljő a hétfő, és újra hétköznapinak nem nevezhető dolgok borzolják a kedélyemet. Most például a Szamos szennyezettsége, szennyezése, mely kísértetiesen emlékeztet az 1996-os tiszai szennyezésre, és mint tudjuk, a Szamosban megjelent trutyiból egy kicsinyke a Tiszába is jut. Huszonegy éve az Esmeralda nevű romániai vállalat öntött nyakon bennünket egy sajátos vegyülékkel. Az sem maradt reakció nélkül, mondtam a magamét, a sajátos vegyülékhez igazodva sajátosan, a humor eszközeivel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Igen ezek a szarháziak mindent a folyóba engednek, nem értem miért nem lehet ezeket megbüntetni és a tisztítást rájuk verni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.