Hogy tetszett volna neki, és milyen büszke lenne most! Orbán Viktor Tusnádfürdőn elmondott beszédei régen elég erős sarokkövei voltak a politikai újságírásnak, mert Orbán többnyire itt vezette fel azt, hogy milyen eszköztárral tervez belemenni a következő év csatározásaiba. Ez pedig azért volt fontos, mert senki nem határozta meg olyan jól azt, miről szóljon a magyar politika, mint Orbán Viktor. Ezek a beszédek azért voltak érdekesek, mert mindig egy kicsit új szögből villantottak rá a miniszterelnök gondolkodására. Most is ez történt, csak az új szög az 1992-es MIÉP lett. Mert Orbán elmondott ugyan egy csomó érdekes programpontot, például, hogy a szlogen az erős ország lesz,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ha meg orban egyes szam elso szemelyben tett isteni (kiralyi, Isten-kiralyi) kinyilatkoztatasai nem volnanak elegek, akkor csak vegig kell szaladni a cikk alatt olvashato kommentek alatt, es orulhet a holgy, akit inzultaltak, hogy nem lincselte meg ot a hu szekelyek serege...
Istenkem, ekkora sotetseget...
bakegya
PARANCSHIRDETÉS..."LÉTEZIK EGY SOROS TERV"- HARSOGJA ORBÁN...jól véssétek magyarok az eszetekbe-utánam a VÍZÖZÖN,ÉN VAGYOK A VILÁG ESZE,HELYE-FENEKE!!!-ha ezt beveszitek,meg lesztek mentve,aki meg nem azt személyesen én ORSOS VICCTOR NYÍROM KI-NINCS MÁS VÁLASZTÁSOTOK,RÁM FOGTOK SZAVAZNI!!
..haj-rá magyarok AKIKET A SZÉKELY SZART!!!...tapsi ,tapsi...ÉS A MAGAS LÓRA TOLT ORSOS VENDEL UNOKÁJA TOVÁBB VÁGTAT FAKÓ LOVÁN.
@karma1: TRAGÉDIA 2017 ...A HAJÁNÁL FOGVA HÁTÁRA RÁNTANI EGY ILYEN FIATAL LÁNYT,...AZ EMBERTELEN ERŐSZAK SZIMBÓLUMA!!!...döbbenetes kegyetlenség-gyilkossági kísérlet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.