A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 40 éves bátonyterenyei A rendelkezésre álló adatok alapján Sz. Norbert 2017. augusztus 1-jén 19 óra 40 perc körül Bátonyterenye belterületén, az utcán – hangos szóváltást követően – egy férfit ásónyéllel megütött. A sértett a bántalmazást követően egy közeli italboltba menekült, ahol a gyanúsított utolérte és több alkalommal, ököllel megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök Sz. Norbertet a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. (police.hu)

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Azt hittem, ÁSÓS vezetéknevű delikvens...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: A nagyon nehéz agyi betegség legszebb példája maga ! Össze-vissza hord minenfélét intelligensnek akar mutatkozni, közben buta,mint a segg! Nemde "Matula? Tele van kisebbségi érzéssel,ezeket alpári stílussal és halandzsa szöveggel próbálja kompenzálni.Maga ezy szellemi toprongy,és akkor még finomis voltam! Válasz nem kérek!
silber13
@durbincs: Mit brekeg itt?Kérdezte valaki, vagy csak patologikus szájmenése van, mint mindíg!:-)))
silber13
@durbincs: Ezt már írtad néhányszor, akkor is világos volt, hogy másoktól ellopott szövegekkel próbálkozol! Csunya dolog Matula.Egyébként a Matula nevet is loptad, te kis lopős! Szóval valami újat, ha nem megeröltető!:-))))
r2d2
Azt hittem, ÁSÓS vezetéknevű delikvens...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.