Hárommilliárdba kerül az úgynevezett elvonulási központ.

A pénteki Magyar Közlöny tanúsága szerint a kormány stratégiai fejlesztési tervet fogadott el a Dunakanyarról – ebben szerepel a spirituális elvonulási központ létesítése a Pilisben. Erre 3 milliárd forintot szánnak – írta az RTL Híradójára hivatkozva hvg.hu.

Az elvonulási központ terve annyira titkos, hogy még a Dunakanyarban élő Hollik István KDNP-s politikus sem ismeri a beruházás részleteit, de örül a beruházásnak.

Az RTL Híradó stábja szerette volna megtudni, pontosan mi lesz ez, de Magyar Turisztikai Ügynökség későbbre ígért tájékoztatást.

További részletek és a videó itt.

Címlapkép: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@tudode: Nagyon sok a ,,véletlen,, én legalábbis úgy gondolom !!!
bakegya
@papa.49: sokkolva tartanak minket egyre másra fogva-CSAKKK A FÉNYETETŐK SZAPORODHATNAK...
papa.49
@bakegya: Engem ugyan nem mert átlátok rajtuk mint az ablaküvegen ...
bakegya
@tudode: a regnáló energetikai energiával orbánkormányzók nevezetes történelmi cselekedeteit kiválóan összefoglaltad-remélni tudom csakkk,dicső ügyészeinknek horgára akadnak!
papa.49
A csutigörény minden eddigi idióta történetéből beollóz néhány oldalt, így a saját stadion építést, most a titkos központot, és még mi jön ezután !!!
bakegya
@papa.49: mantra manna a FELHÁZI FÉNYETETŐKNEK A SOK KÉNYEZTETŐ KASTÉLY ÉS HOTEL-KASZINÓIK-KIKÖTŐIK,kempingek MELLÉ kül-és belügyesen is...most az asztrofóbiások lesznek kistafírozva a református egyházolás indíttatásából-a pápista pisták meg örülnek neki,ha leesik néhány krajcár nekik is a pörsölypénzből!NÁRCISZTIKUS KÉNYELEM JÁR NEKIK A 60-ÉVES TRÓNFOSZTOTTSÁGÉRT-minden szófosó ezt rinyálja a mészáros orsos orbán médiából reggeltől napestig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.