A BKV továbbra is arra gyanakszik, hogy valaki szándékosan rontotta el a felújított 3-as metró ajtóit. A BKV továbbra is arra gyanakszik, hogy valaki szándékosan rontotta el a felújított 3-as metró ajtóit, ezért a fedélzeti térfigyelő kamerák felvételeit elemzik , hogy kiderítsék, babrálta-e valaki a vésznyitót, mondta Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója a Magyar Hírlapnak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ígéretekbe belefáradtak

Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója a Magyar Hírlapnak sírta el bánatát

Úgy is fogalmazhattam volna, hogy Széles vállain sírta ki bánatát. Elmondta, hogy „arra gyanakszik, hogy valaki szándékosan rontotta el a felújított 3-as metró ajtóit”, amire nem mondta, de várható, hogy Gyurcsány lehetett. Sajnos nem találtak még olyan felvételt, amin a metrón utazott volna, de a derék Szasits-unoka majd jön és ezt is elintézi. A dolgot nehezíti, hogy ez a magyarázat arra, hogy „egy ajtórésbe dugott fakocka, majd később egy közelebbről nem ismert idegen tárgy miatt nem nyíltak és záródtak az ajtók.” még releváns lehet, de újabban már ilyen korpusz-delikáteszek sem vagynak. Így erős a gyanú, hogy csakis a Soros által felbérelt vadkan, akarom mondani háttérerők, lehettek.
A sirám legszebb gondolat az mégis csak az – persze mindettől függetlenül =)) – az orosz fél a gyorsításra vonatkozó ígéret ellenére ebben a hónapban még egyetlen szerelvényt sem küldött! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.