Früher kämpfte der ungarische Premier für die Freiheit, heute gegen seinen einstigen Förderer George Soros. Die Geschichte einer Zerrüttung Sie seien ziemlich aufgeregt gewesen, erzählt Gábor Fodor, er und sein Zimmergenosse Viktor Orbán. Zum ersten Mal sollten sie dem amerikanischen Milliardär George Soros begegnen.

Forrás: zeit.de
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mesélje maga is

avagy kinek is hozz hasznot Fodorka az igaz megállapítások közé kevert ordas hazugságaival

Az SzDSz egykori elnöke sohasem tagadta, hogy a politikai eltávolodásuk ellenére barátok maradtak. A zeit.de múlt heti „Wie aus diesem netten jungen Mann Viktor Orbán wurde” című cikkében „Fiatal Demokraták Szövetségének alapítótagjait, Fodor Gábort, Ungár Klárát, Vágvölgyi Andrást, Hegedűs Istvánt.” kérdezték Őfenesége és Soros kapcsolatáról.
A derék ex-társak derűsen anekdotáznak. Vannak valós megjegyzések, sőt kifejezetten kiváló meglátások is. Lenyűgözően karakteres az a kijelentés, hogy egyértelmű ártunk és qurmányunk antiszemita uszítása, de ez „egyáltalán nem jelenti azt, hogy Orbán antiszemita lenne, ez mind csak számítás” részéről!
Azonban kis színes anekdoták mellett egy ordas hazugságot is belecsempészett: „Orbán Viktor 1988-ban jelentkezett Soros-ösztöndíjra. Ajánlólevele elsősorban kiváló szervezői képességeit emelte ki”. Orbán – ellentétben több cimborájával - soha sem jelentkezett és kapott Soros ösztöndíjat, ő csak hellyel-közzel – időnként odalátogatva – részt-vett egy tanfolyamon, amiz a Soros az ellenzéki politikusoknak szervezett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.