A vizes világbajnokságot szervező és lebonyolító cég, a Bp2017 Kft. 78 millió forintot fizet azért, hogy szeptember 30-a helyett, szeptember 15-ére állítsák helyre a városligeti műjégpálya területét.

78 millióval fizetnek többet, hogy két héttel korábban bontsák el a vizes vb városligeti helyszínét

Fotó és nyitókép: fina-budapest2017.com

A sietség okát a Bp2017 Kft. nem árulta el. A szeptember 15-i hétvégén rendezik a Hősök terén a Nemzeti Vágtát, de a jégpályán dolgozó egyik biztonsági őr azt mondta a Népszavának, képtelenség mindent időre eltakarítani, a versenyistállókat például biztos máshol kell elhelyezni. A Nemzeti Vágta szervezői is tényként közölték, hogy az eddigi szokástól eltérve a műjégpálya területét nem tudják használni a lovasok, csak a szinkronúszó-stadion építésében nem érintett főépületet. 

A Hvg.hu arról ír, hogy a késlekedések, határidő-módosítások egyik nagy nyertese a Penty Industry Kft., amely annak ellenére nyeri sorra a megbízásokat, hogy láthatóan nem tud megbirkózni a munkákkal. A vállalkozás árbevétele az Átlátszó adatai szerint 2014-ben 2,5 milliárd, 2015-ben pedig már 4,6 milliárd forint volt.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...a börtönben végzett munkátokból fogja visszafizettetni
a NÉPBÍRÓSÁG !!! Hacsak nem ugy dönt, mint 1989-ben
Romániában a " csau " ügyében !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@volvós: Az első variánsban több rációt látok. Az nem megy, hogy Baromi jól lébecolnak a közpénz terhére aztán gyorsan távoznak.
Desischado
Ne már, még mindig van ellopni való közpénz?! Hogy a bőr suvadna le a mocskos képükről! De a fontos dolgokra bezzeg nincs pénz, mi?! Mocsok paraziták!
quadrocopter
Mint amikor a rendőr fizetne nekem, hogy ne fussak át a piroson! Witczország!
kisrigó
Korán örültem, hogy vége a VB-nek, mert a napi milliós drágulásokra már nem is tudtam mit mondani! Könyörgöm, ennek már soha nem lesz vége!? Ugyan mikor tudjuk meg, hogy milyen lett a VB mérlege? (sok időt vesz igénybe a kozmetikázás!)
kukac50
Van itt pénz szórják mint rab a fingot!
A fával fűtő családoknak meg tartoznak a rezsicsökkentéssel 2013 január elseje óta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok