Kósa Lajos frakcióvezető szerint a "Soros-terv" a magyarok életét, biztonságát és identitását is hosszú időre befolyásolja – ezért kell róla nemzeti konzultációt tartani.

A Fidesz frakcióvezetője szerint a "Soros-terv" a magyarok életét, biztonságát és identitását hosszú időre befolyásolja, ezért fontos tájékoztatni róla az embereket. Kósa Lajos ezzel indokolta, hogy nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről".

Kósa Lajos a Fidesz-KDNP velencei frakcióüléséről a TV2 Mokka című műsorának csütörtök reggel nyilatkozva azt mondta: az Európai Bizottság (EB) döntése a kötelező betelepítési kvótáról "szélesre tárta a kapukat a Soros-terv előtt", amely szerint le kell bontani a határzárat és a kerítést, évi egymillió migránst kell behozni Európába, mindegyiknek kilencmillió forintot kell adni, ennek fedezésére pedig kölcsönt kell felvenni.

Kósa: a "Soros-terv" befolyásolja a magyarok életét, ezért kell a konzultáció

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hozzátette, a magyar ellenzék és az európai baloldal igyekszik megtéveszteni az embereket, most "azt hazudják, hogy nincs is Soros-terv", 2015-ben még azt mondták, hogy nincs "migrációs özön", a népszavazáskor pedig azt állították, nincs kvóta, hanem önkéntes felvétel van.

Kósa Lajos szólt arról is, hogy a frakcióvezetői pozícióban várhatóan október elején váltja őt Gulyás Gergely. A politikus szerint van kellő tapasztalata a Modern városok programért felelős tárca nélküli miniszteri poszthoz, mert 16 évig vezette Debrecent, sokáig volt a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, és jelenleg is tiszteletbeli elnöke.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nekem nem elég a "szóbeszéd", a "népmese", én szeretném irásban látni azt a bizonyos "Soros-tervet", hogy el tudjam dönteni: "... a magyarok életét, biztonságát és identitását hosszú időre befolyásolja...", vagy sem!! A Kreszt, a törvényeket sem "szájhagyomány" utján terjesztik, hanem leirják!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@cs.n.: tegnap 15:47 Ehhez már pofa kell! Válaszolnak egy olyan "részletes állásfoglalással", melyet a M.o. kormánya oldalon tettek közzé, vagyis nem tudják EU döntéssel, határozattal alátámasztani, csak "fujják" teljes tüdővel a hülyeségüket! Egyébként kimondottan "imádom" az ehhez hasonló hivatalos levelek nyelvezetét! Semmi lényeges nincs benne, de azt minden levélben leirják! Kösz. az információkat!
kukac50
Soros tervről csak annyit mondok, gyáva az a kormány párt akinek 1 idős úr az ellensége!
Erről többet nem akarok hallani a Fidesztől!

Orbán tervről szeretnék többet tudni!
Mit szándékozik tenni a szegény rétegért?
Mikor emelik a minimálnyugdíjat megemelni?
Mikor csökkentik a tüzelő fa áfáját? Ami most nyers állapotban 3500 forint mázsája.
Miért nincs törvény,hogy nyers vizes fát nem árulhatnak?
A 28500 forintos nyugdíjhoz miért nem jut rezsicsökkentés?
Miért kell várni egy műtétre fél évet?
Miért kell a konvektor csere akcióra előre fizetni 40 ezer forintot?
Mit tesz a kormány a fiatalok megélhetésének családalapításának javítása érdekében a szegényebb rétegeknek?
Mit tesz Orbán Viktor a rokkantaktól elvett pénzek vissza adása érdekében?
Tudja Orbán egyáltalán,hogy a megélhetési létminimum közel 90 ezer forint,és vidéken még 70 ezer körül dolgoznak emberek,nem közmunkásként?
Miért nem ér ugyanannyit egy vidéki munkás munkája mint Budapesti azonos munkának a bére?
Orbán tervről beszéljenek a gyáva patkányok ne Soros tervről?
Tudjuk,hogy hazugság, a világhíradókból.
feco fero
@kukac50: Azért nem erről beszélnek mert erről fingjuk sincs, hogy mit mondjanak! A gazdasággot az innovácíót, a BANKI költségeket, stb nem is említve!
Szégyen gyalázat, hogy egy ember ekkora problémát tud csinálni! Kivéve ha nem nekik és alájuk dolgozik???!!!
Miután csak a FIDESZ nél van migrácíós és Soros kérdés, (nem csak Mo. n de sehol másut nincs e kérdés így felvezetve) meg győződésem, hogy ezek eggyütt találták ki ezt az egésszet, hiszen e témával lehet szavaztatni, házalni, zaklatni, cirkuszolni, lopni, és olcsó népszerüséget halyszolni...stb.
bakegya
A "soros terv"az kell legyen...MAGYAROK AKASZTJÁK A fityiSS fijjukat és elkobozzák az osszelopott vagyont!
1magyar
Ezt a pénzt nyugodtan adják ide nekem, hiszen ezt már egyszer megkonzultáltuk, hogy elmehetnek a f@szba a migránsok!!!
Punktum!
eszegfu
@1magyar: tegnap 19:29 Na...ne már! Azért az előző nemzeti konzultáció eredménye igen gyenge lábakon áll...nem lehet azt mondani, hogy a végeredménye "elmehetnek a f...ba a migránsok" lenne!
Pontosan tudják és érzik ezt! A 8 millió szavazóképes lakosságból, visszaküldési határidő módositása mellett, csupán a 20 % küldte vissza -- ha egyáltalán ez a szám igaz, a többieké a kukában landolt. Arról pedig nem szól az "irás", hogy hányan küldték vissza "kidekorálva", vagyis ellenkező véleményüket leirva. A Paks2 épitését kellene megkonzultálnunk, hiszen annak felépitése, hitel felvétele az oroszoktól, sőt az "atomtemető" helyszine, stb. sokkal lényegesebb kérdés... sőt a sugárzás nem válogat. Én elfogadom a véleményedet, de azért hiu gondolat, hogy "punktum" Nálad az igazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.