Nem riad vissza az erőszaktól, veszélyes bűnöző a Győri Járásbíróságról megszökött Zvezdovics Krisztián. A férfinak van családja, de aligha keresi fel őket menekülése közben – írja a borsonline.hu.

Késes benzinkútrablás, botos támadás, lopások írhatók a 33 éves Zvezdovics Krisztián számlájára, aki kedden kirántotta a kezét a bilincsből és megszökött a Győri Járásbíróságról. A korábban jogerősen elítélt férfit egy tanúmeghallgatásra kísérték a bíróságra, az őt vezető bv-őrt a szökés után felfüggesztették.

Futás közben szabadult meg a ruháitól a bíróságról megszökött veszélyes bűnöző

Fotó: police.hu

A Bors információi szerint a férfi 2013 óta ül, és csak 2026-ban szabadult volna. Valószínűleg ezért döntött a szökés mellett. A bulvárlap forrása szerint valószínűsíthető, hogy nem spontán akcióról van szó, Zvezdovics készülhetett rá. Könnyen lehet, hogy valamilyen eszköz is volt nála, amellyel meglazíthatta a bilincsét, és ezt az eszközt az őt átvizsgálók nem vették észre. Ami biztos: fél kilométernyi futás után – amelyről a városban fotó is készült – megszabadult rabruháitól, az alsó és felső részt egymástól ötven méterre dobta el.

További részletek a borsonline.hu-n.

Címlapkép: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.