A Nordwest Zeitung és a Passauer Neue Presse című lapban megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy miként akarja rábírni álláspontja átgondolására a menekültek tagállamok közötti szolidáris elosztásától az Európai Bíróság vonatkozó döntése után is elzárkózó Orbán Viktor magyar miniszterelnököt és más kelet-európai kormányfőket, a német kancellár kiemelte: nem szabad elfelejteni, hogy "az EU-s partnerek nagy többsége" hajlandó befogadni menekülteket, és a menekültpolitika számos kérdésében "teljes az egyetértés, és közösen konkrét haladást érünk el". Az EU-ban "szolidaritásra van szükségünk", és a szolidaritást megtagadó tagországoknak "számolniuk kell azzal, hogy ez nem marad következmények nélkül, a jövőbeni pénzügyi támogatásokról folytatandó tárgyalásokra tekintettel sem" - mondta Angela Merkel.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nő csutigörény ezt jól vésd a tökfejedbe, mert a Merkel ezt nem véletlenül mondta, ha tovább kekeckedsz bezáródik a bugyelláris, oszt. jónapot !!!
Szerintem már elegük van az Uniós vezetőknek ennek a kotonszökevény vadbaromnak az örökös ellenségeskedéséből !!!
Ha az Unió népesebb, gazdagabb országai összefognak ellened még ,,üvegbe se tudsz majd pisálni széllel szemben,, érted csutigörény !!!
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Nem bizony. Mindenki tudja, hogy 2020 utan ugyse jon penz, vagy csak minimalis, ami hidegvizre se lesz eleg, legalabbis nem eleg arra, hogy az osszes csokost folyamatosan taplalja penzzel...

Valakinek azonban el kellene magyarazza Merkel asszonynak, hogy vannak am boven ellenorizetlen migransok Magyarorszagon, nem 1294-en, hanem 18 ezernel is tobben.
Ha ennek az egyszeru kis infonak mar most birtokaban lenne Merkel, maris nyert ugye lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.