„A fejétől bűzlik a hal – foglalja össze évszázadok népi bölcsességet a mondás. Ha Őcsény a hal, mit árul el ez nekünk a politikai elitről? Kinek állhat érdekében félelembe és szorongásba taszítani egy egész országot? Milyen tervről akarja elterelni a figyelmet a sorosozás?” – teszi fel a kérdéseket a Migration Aid menekültsegítő csoport az oldalán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tavryni őrnagy
Igen, botrànyosnak tünik, dehàt a Google forditó màr csak ilyen.
namihami
Vajon őket, persze egy alapos ellenőrzés és az összes testnyílásra kiterjedő testi motozás után be fogja engedni a falu szélére állandóra kivezényelt rendőrautó és járőr kooperáció?
Mert abba a kis paradicsomba nehogy már csak úgy hipp-hopp betegye az ellenség a lábát.
Aki Én
Hallod ezt durbincs? Attól, hogy egy nagy farok vagy, még rád is igaz a mondás :)
De maradj itt nekünk. Addig sem szegény nyugdíjasoknak nyomod a propagandát. Itt meg úgysincs sikered, úgyhogy jól van ez így.
justhpeter
Őcsénybe maximum a barlangászok mernek majd bemenni, mert ebben a sötétségben normális halandó elvész.
karma1
Akiket nehany menekult gyerekkel be lehet szaratni, azok annyit is ernek...Se a polgiert nem kar, sem azert a "kozossegert", amelyik ilyen egyseges tud lenni a gyuloletben...
Remelem, amikor majd ok szorulnak segitsegre egy termeszeti katasztrofa soran, vagy mas miatt, akkor majd ok is zart ajtokra es ugyanolyan hulyekre talalnak , mint ok maguk...
Szegyellem, hogy magyar vagyok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.