A közállapotok romlása miatt most egy petíció is indult, amihez több közéleti személyiség is csatlakozott. Nem sokat javult a közbeszéd állapota – ezt az államfő mondta a Hír TV-nek. Áder János még májusban beszélt arról a Parlamentben, hogy drámai mértékben romlott a helyzet. A közállapotok romlása miatt most egy petíció is indult, amihez több közéleti személyiség is csatlakozott.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vettük észre, a fideszes polgármester vénkurvázása után ...
RonaGyuri
Áder egy kérdésre válaszolva

Na kérem itten van az a bizonyos eb elhantolva

A derék köztársaságtalanított KE-nk horgászversenyen indult és utána nagy kegyesen megengedte, hogy újságírók kérdezzék. A HírTV – igaz ők is csak szőr mentén: egy az újraválasztásakor mondott mondata kapcsán általában a közbeszédről kérdezték – tette fel a kérdést az államfőnek, hogy mi a véleménye Őfenesége ocsmány mondatáról.
A derék magyar média önfeledten tapsikol a gyönyörtől, hogy ha csak nagyon udvariasan, de nem állt ki a főnöke mellett! Igaz erre a kérdező sem nagyon igyekezett rászorítani.
Lehet túl igényes vagyok, de meggyőződésem, hogy igazi üzenetértékű már magában az, hogy az ország első embere is csak egy kérdésre reagált és nem a sajnálatos esemény kapcsán!
RonaGyuri
Azt meg a májam teszi hozzá; Áder úrnak ez javulás?
Lepényleső
...köszönhetően a hatalmon lévőknek,amit elengedni képtelenek?
nyanya001
Vettük észre, a fideszes polgármester vénkurvázása után ...
justhpeter
...mert ahol egy Rezsi Szilárd pártalelnök lehet...
Nem is értem, Áder nem néz szét saját bandájában ? A korai Orbán kormányban még akadémikusok voltak. A mai Orbán kormányban Rezsi Szilárd, Roggyant Tóni, Kósa Lala. És ezek között keresi Áder a közbeszéd királyát. Amikor csak bégetni tudnak. Azt viszont csak a mindent visszabüfiző birkáik értik.
elnyomott
Csak követi a közbeszéd a közgondolkozás állapotát, amit a hatalom diktál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.