Hiába cáfolta kétszer is a Fidesz uniós képviselője, Navracsics Tibor, hogy Brüsszel a Soros-tervet hajtaná végre, Orbánt nem tudja meggyőzni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Navracsicsnak nem azon kell dolgoznia, hogy meggyozze ezt a diszf@szt, hiszen egy elmebeteget nem lehet semmirol sem egyszeru analizalassal, kovetkeztetesekkel, tenyekkel meggypzni, hiszen epp ez a baja.
Erdekes lenne, ha otthon is bevezetnek a pszichologiai vizsgalatot a a kormany- es a kozalkalmazottak kozott, mint ahogy nalunk csinaljak.
Most hoztak egy rendeletet, amiben csak olyan embert vehet fel alkalmazasba az adohivatal, aki megfeleloen tolti ki a tesztlapot, es a szobeli teszteken is atmegy. Mondta a politikus, aki bejelentette a torveny bevezeteset, hogy a jelenleg kb. 3000 adougyi dolgozobol legalabb 1000-en le fognak morzsolodni , mert a regota a cegnel dolgozoknak is meg kell csinalni ezt a tesztet.
Miert nem lehet bevezetni azt, hogy az orszagert felelos emberek, akik minden elonyt, penzt , vedettseget megkapnak a munkajukhoz, azokat szinten egy ilyen tesztnek vessek ala?
Nagyon sok minden kiderulne egy ilyen teszt alkalmaval, az tuti/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@durbincs: ...az nem tejjel , levegővel él...
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
eszegfu
@durbincs: tegnap 13:33 Először is nézzen körül a saját háza táján és ha ott minden rendben van, akkor kritizáljon másokat. Iráskáiban indenkire állitja, hogy "nemittlakó", hanem "1000, 10000, stb. km-re lakó"... Ön hol lakik egyáltalán, ha nem tudja magyarul kifejezni magát? Pl. "... a herét kappan nem érdemli..." kijelentése több "sebből is vérzik"... a "herét" egy főnév (tárgyesetben), nem jelző, továbbá ha "heréltet" akart volna irni, akkor is értelmetlen, mert a kappan eleve heréltet jelent, ahhoz nem kell hozzátenni ezt a jelzőt... tetszik érteni?! Ugyhogy tanácsolom könyvet ne irjon magyarul, hiszen vagy nem az anyanyelve és csak "magyarkodik"... ha meg netalántán mégiscsak M.o-n élő "honfitársam", akkor szégyen, hogy még nyelvünket sem képes elsajátitani!:(
eszegfu
@durbincs: Ez tetszik?:)) Végre valahára értelmes mondatok!!! Igaz, ez sem válasz, csupán becsmérlés...de a megállapitása, miszerint "fúria" vagyok téves!:) Én a 7 fejü sárkány vagyok, de még nem nőtt ki a hetedik fejem!:))))
eszegfu
@durbincs: Na egye fene! Maradjunk a fúriánál!:)) Értelmesen, érthetően megindokolta... ez is tetszik?
Látja, ha "kizökken" a szerepéből, akkor megy ez Önnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.