Hónapról hónapra folyamatosan drágul az Orbán Viktor számára kinézett karmelita kolostor felújítása a budai Várban – derül ki a Miniszterelnökség által közzétett szerződésekből. Május óta már négyszer, minden hónapban módosítani kellett a költségeket. Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.-vel kötött, eredetileg 233 millió forintos szerződést legutóbb szeptember 30-án módosították, eszerint a végösszeg már 350 millió forintra rúg majd. A kiválasztott cég feladata a karmelita kolostor felújításához kapcsolódó teljes körű, minden szakágra kiterjedő tervellenőrzés és műszaki ellenőrzés.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no ikonikus ha mondom

A Tánc-színházból pávatánc-színház miért is lenne más?

A derék mno.hu „Még több pénzt visz az Orbán Viktor számára kinézett karmelita kolostor felújítása” címmel csodálkozik rá egy nyilvánvaló tényre. Arra, hogy ebben az országban minden a szabadrablást („jobb” esetekben is) szolgálja. S semmi sem indokolja, hogy a rezsim ikonikus építkezése ne így működjön. Egyébként ha lehet hinni a nyilvánosságra került számoknak ezeddig még csak meg sem duplázódtak a költségek. Persze még van idő a költözésig!
Ja és mint azt már számos példán megtapasztalhattuk, még utána is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.