Megerőszakolt két fiatalkorú fiú egy korukbeli lányt október 4-én a II. kerületi Hűvösvölgyi Gyermekotthonban – értesült a Bors. A 16, illetve 17 éves fiúk a 17 esztendős lánnyal egy­aránt az intézmény lakói voltak. A rendőrség közölte: az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytat büntetőeljárást két fiatalkorú elkövetővel szemben szexuális erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. Természetesen szerettük volna feltenni a kérdéseinket az ügyben illetékes Bolyai Gyermekotthoni Központ igazgatójának. Kollégája azt mondta, hogy az éppen zajló vezetői értekezlet után próbálkozzunk. Másfél óra várakozást követően az igazgató asszony meglehetősen feszülten közölte, hogy nem kíván semmiféle tájékoztatást adni.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Na ne röhögtess...persze van magyar is...de az erőszakos bűncselekmények 90%-át tudod kik!!
peterkelemen
@Pálinkás Pál: A bűn az bűn. Ha normális kormány van, akkor elítéli a bűnt és a bűnelkövetőket is. Aki bőrszín alapján akarja azt elhitetni, hogy bizony ő milyen rendes ember már eleve tévúton jár. Most ha a90%-át az általad említettek csinálják, akkor mi van? Meséld már el? Ennek örülsz a maradék 10%-ot meg ezzel felmented? Te olyan buta vagy, mint a föld, de még annál is butább.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Nem...Csak próbálom neked finoman mondani miért is nem kell ide migráns...hisz azon indultunk el!!!Ha egy populáció 90 %-a agresszív,és nem tudom kiszűrni,akkor sajna a rendes 10 % is ráfaragott!!!
peterkelemen
@Pálinkás Pál: A lényeg az, hogy legyen egy olyan elkötelezett kormány, aki MINDEN bűnözőt kőkeményen megbüntet.
wagabund
iit is időhúzásra játszanak...karácsonyra már az lesz, hogy a lány magárarántotta a gyámoltalan, ártatlan ifjakat...
az igazgató meg feljelent mindenkit, aki él és mozog...
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Olyan a világon nincs...mindenhol vannak "egyenlőbbek"...ilyen az emberiség!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.