Az özvegy fia szervezi a temetést, ő nem tud ezzel foglalkozni.

Négy napja, Aradszky László halála óta van egyfolytában ébren az énekes özvegye, Éva, mert egyszerűen képtelen elaludni. Még nyugtatóval sem megy.

Napok óta nem alszik Aradszky özvegye

Aradszky feleségét annyira összetörte a gyász, hogy arra sem képes, hogy a temetést szervezze.

Ha nem lenne Zsolt fiunk és az unokák, nem is tudom, mi lenne velem

– mondja az özvegy a bulvárlapnak telefonon.

A temetést is ő szervezi, én nem tudok ezzel foglalkozni, nem is akarok, utálom az egészet! Nem akarok elbúcsúzni örökre!

– mondta.

A fiam azt mond­ja, hogy próbáljak meg az unokákra gondolni, nekik szükségük van rám, és én ezt ésszel persze fel tudom fogni, és néha sikerül is összeszednem magamat, aztán megint nem…mert elviselhetetlen a fájdalom a szívemben.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Őszinte részvétem a feleségének és a fiának Zsoltnak ! Aradszky László egy bohém - vidám - pörgős ember volt mindig,szerette a népszerűséget és a közönséget ! Készségesen nyilatkozott ás rendelkezésre állt ha megszólaltatták ! Nagyon jól énekelt még idős korában is,felejthetetlen dalai vannak...,erre rálehet keresni a Youtube -on is ! Külön tisztelet Feleségének és Fiának,hogy nem bujdosnak el ,tiszteletteljesen és készségesen nyilatkoznak mindenkinek még a gyász óráiban - napjaiban is,ezt sokan nem teszik meg..., de ez is "beleillik" Aradszky László életét ismertető képbe...! Igaz nem láttunk bele az életükbe,de az biztos,hogy a felesége nagyon-nagyon csinos volt és most is az és nagyon szerették egymást és ezt bizonyítja az is,hogy több évtizedig házasságban éltek ! Én speciel semmi "érdekes-botrányos " dolgot nem hallottam felőlük soha és nem voltak magamutogató celebek sem ! Kívánok a családnak megnyugvást - és Aradszky László nyugodjék békében !
Szeparepa2
Az addig oké hogy a gyász rossz, de sírva könyörgöm LEÉLTE AZ ÉLETÉT! Van aki 60-70 évesen meghal, és már az is normális... nemhogy 83 évesen... ekkora hisztériát levágni, mintha legalábbis a 20 éves gyereke halt volna meg, szánalmas... 80 fölött minden nap várható a halál, még akkor is ha látszólag egészséges valaki... ebben a korban sem meglepődni, sem nagyon kiborulni nem lehetne ezen, mert egy értelmes emeber már rég felkészült erre a lehetőséggel, számol vele... de hát értelmes ember nem is ver le ekkora hisztériát, gyász ide vagy oda... Hogy nem alszik viszont az ettől függetlenül teljesen normális, pár napja halt meg élete párja, mégha normál halált is halt, nagy trauma... nagy traumák és sokkok időszakában a legtöbb ember nem tud aludni... hogy hisztériázik és nem vállalja a temetést, azzal a saját férje kegyeletét sérti meg... ennyi esze lehetne legalább... nem is tudtam hogy ilyen hülye picsa ez az Aradszkyné... jobbat érdemelt volna Laci...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél