Az államtitkár örömmel rúg viszont az LMP-be, amelynek szerinte már a neve sem őszinte. Egészen hajmeresztő válaszlevelet fogalmazott Fónagy János államtitkár egy LMP-s országgyűlési képviselő, Ikotity István kérdéseire, aki arra volt kíváncsi, hogy mi lesz a sorsa a vizes vébé után nyakunkon maradt, lebontásra váró vagy épp feleslegessé vált épületekkel.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a Fónagy egy jó nagy … fid-eszetlen

Az meg már csak hab a tortán, hogy az ideiglenes beruházások kapcsán tudott nyilatkozni

A derék Fónagy János államtitkár alig egy hónap alatt válaszolt a Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek címezett képviselői kérdésre, hogy „Mi történik a helyszíneken (Duna Aréna, műugró torony, Városligeti-tó, balatonfüredi helyszín) hagyott, lebontásra váró, vagy éppen feleslegessé vált épület- és szerkezeti elemekkel? Ennek hány százaléka kerül pontosan újrahasznosításra, és hol kerülnek újrahasznosításra?”
Nos az egy dolog, hogy a válasz az a szokásos: ködösítés, a kérdező fikázása és semmi konkrétum. Azonban ez a derék Fónagy lendületben volt és tudta közölni: „A vizes világbajnokság beruházásai a környezeti fenntarthatósági szempontok figyelembevételével, egy komplex városfejlesztési program részeként valósultak meg, amelynek eredményeként Budapest egy élhetőbb és szebb város lett”.
Ad fenntarthatóság; egyfelől pont az volt a kérdés, hogy meddig tartják még fenn az ideiglenes állapotokat, másrészt tudják már, hogy ki ls miből fogja fenntartani az uszit?
Ad komplex fejlesztési program; meg kell jegyezzem,ha lett volna ilyen akkor nem kerülgetet volna a többszörösébe a móka
Ad szebb; hát erről az usziról sok minden beugrik az embernek, de ez a jelző semmiképp.
Végül ad élhetőbb; nos az nagyon valószínű, hogy sokkal jobban élnek a csókosok az itt ellopott pénzekből! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.