Ahogy Botka László a bejelentkezése után első körben tavaszi határidőt szabott a választási együttműködés eldöntésére, úgy Molnár Gyula október 23-án akart nagy bejelentést tenni. Egyiküknek sem sikerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hát hogyne sikerült volna és még nem is kellett várni okt.23-ra: egyik pillanatról a másikra Gyurcsány követelésére kirugta a szóvivőjét: Nyakót!
Béla333
A megmaradáshoz és a Fidesszel való kollaborálás vádjának a letörléséhez is szükséges lenne elszámolni a választók felé a közös lopkodásokkal, de ez a saját megszűnésüket is hozná!
Most már nincs is erre idő!
A választók feladata annyi, hogy ne engedjük őket úgy megszűnni, ahogy, amilyen könnyen az SZDSZ eltűnt! Az ellopott, korrumpált vagyonokkal... Az MSZP-től vissza kell szerezni minden ellopott fillért!
Nessy
@Béla333: Tudjuk! És odaadni a feltörekvő pártoknak!
A Fidesznél maradhat a lopott vagyon? Pedig ök nem vacakoltak Nokkiás dobozzal, törvényesen lehet lopni, csalni!
Béla333
@Nessy: 12.06
Ha már visszaszereztük, hülyék lennénk, ha újra megengednénk, hogy megint ellopják!
A Fideszt szerintem egy külön, csak erre a célra felállított ügyészséggel (na jó: korrupció ellenes ügyészséggel, pártok neve nélkül!) kell elszámoltatni.
De ugye nem azt akarod sugallni, hogy mivel a Fidesz sokkal többet lop, mint a korábbi kormányok, ezért a korábbi időszakot felejtsük el...!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.