Álmodoznánk mi, de a kormány úgyis közbelép. Pedig nem nagy álmok ezek, csak egészség legyen - ezért még imádkozni sem vagyunk restek. Meg kéne a biztos megélhetés és a boldog élet. A Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest és a Policy Solutions közös kutatásából kiderült, mire vágyakoznak a magyarok. Önmegvalósításra nem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
"Arra a kérdésre, hogy a huszadik század melyik nagy korszakában volt mindent összevetve a legjobb a magyaroknak, a válaszadók elsősorban a Kádár-rendszert látják pozitívan."
Ez mindent el is árul erről az országról, akár a Bikini slágerét is ide lehetne helyezni.
Equus1
mindent elárul a 27 éve történt módszerváltásról, a nemzeti vagyon elpocsékolásáról, az utóbbi 7 év uniós támogatásiank felhasználásáról, a millirádos gázszerelőkről, a Skála-Kópéról, a romba döntött Ikrauszról és a férgekről, akik ezt végigvitték, viszik. És úgy látszik, hogy nem csak a 30 % analfabéta él még úgy-ahogy ebben a kifosztott térségben. Módszerváltáskor minden esély adott volt Kelet-Európa Svájca lenni. Helyette egy halálos beteg múzeumigazgató mellett egy jogászi siserehad és a coclista berendezkedés menedzsmentje osztozkodott a koncon. Ez volt a rossz kezdet, ami folyamatosan még rosszabbra fordult. Az eredmény: maffiózók "irányítják" - jobb szó: nyomják el - az országot.
papa.49
@Equus1: Pontos a kórkép ez volt a ,,gengszter váltás,, !!!
csa-csa
"...csak egészség legyen - ezért még imádkozni sem vagyunk restek.2
az egészségért nem imádkozni kell!
"..a biztos megélhetés és a boldog élet."
meg nem itt leledzik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.