Eladó ingatlan – ez áll az egykori Kádár János-emlékház kerítésén. Az épület mára összedőlt, a csupasz gerendák meredeznek, ember magasságú gaz öleli a romokat. A táblán szerepel még a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. neve, és az, hogy digitálisan is lehet licitálni.– Szégyen a falura, ahogy kinéz – mutatta a helyet Vidus Lajos polgármester. Nemrég egy vihar kidöntött egy villanyoszlopot a közelben. Letépte a vezetéket a szél, lógott a földön, jó, hogy emberéletben nem esett kár. A ház 2005 óta állami tulajdonban van, az MNV Zrt. többször próbálta azt hasznosítani, értékesíteni, de a jelek szerint ez nem vezetett eredményre. 2014-ben arról szóltak a hírek, hogy ingyen sem kell senkinek. A zsúptetős vályogépületet 1986-ban hozatta rendbe az állampárt, és egy Kádár-emlékházat rendeztek be benne. Még padlófűtést is kapott. A fáma szerint Kádár János három- és hatéves kora között gyerekeskedett Kapolyban.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
volt egy ügyeskedő, aki a budapestit megvette! =))
CsipkeRózsa
A két épületet együtt kellett volna értékesíteni, akkor ezt a házat is rendbe hozatták volna, ha már az állam nem gondoskodott róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.