A Fidesz európai parlamenti képviselője rezonálni akart az elmúlt hetek hírfolyamára, és megalkotta az uniós politikai zaklatás kifejezést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Egy zakkant zaklatott a zaklatásról

Tompika virít a párt központi napilapja főoldalán

Ebben a zaklatásoktól hangos világban – azt követően, hogy a témához közvetlenül is hozzá-röffentett (nincs semmi meglepő hozta magát) - Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján magasabb szintre emelte a téma bornírtságát.
Már az sem volt semmi, hogy arról értekezett, hogy „az Európai Unió szabad és szuverén országok együttműködése, nem egy részvénytársaság, amelyben főrészvényesek – Soros György és az unió vezető politikusai – utasításokat adnak a többieknek.”. Azonban még erre is rá tudott tenni egy lapáttal. Kijelentette, hogy „A zaklatásnak az élet egyetlen területén, így a politikában sincs helye”, majd hozzáfűzte „Elég volt az intézményessé vált politikai zaklatásból, amelyet az Európai Unió Magyarországgal szemben gyakorol ”. Indoklásként megjegyezet: „folyamatossá és gyakorlattá vált, hogy az uniós támogatási források megvonásában testet öltő fenyegetéssel, támadásokkal, politikai hisztivel akarják Magyarországot ösztönözni”!
csipetke
@szaboria1: Ő nem cavintont szed,csak úgy lazán felszív egy csíkot,oszt jóvan...:)
karma1
Aszittem, hogy arrol vartyog megint valami rendkivul erdekeset, hogy esetleg neki se akart minden bige lefekudni, volt,. akivel eroszakoskodnia kellett?
Eladott Ország
24.p3k.hu/app/uploads/2014/12/Drogteszt.gif
Ez is b*szott mar titkarnőt ugye!? Remélem, Deutsch Tamásnak nincs másik szeretője, akit hirtelen el kell sütni a köz javára. Emlékezzünk csak vissza a Paralimpiai Bizottság dicstelen elnökére, Gömöri Zsoltra. Ott is úgy kezdődött, hogy egy sportolónak betelt a pohár és kiállt a nyilvánosság elé. Gömöri tagadott, megsértődött, gyorsan kiállt mellette mindenki, Deutsch Tamással az élen. Ment a sárdobálás, ott is volt telhetetlen sportoló, rohadtmocskos ármánykodó, hálátlan dög. Végül kiderült, hogy a gáncstalan lovag szerepében tetszelgő Gömöri sikkasztott, a parasportolók pénzéből, a szponzorok befizetéseiből jól élt,
miközben volt olyan paralimpikon, aki tényszerűen éhezett. Mindez Deutsch Tamás aktív közreműködésével történt, de a Fidesz megmondóembere nemcsak hogy megúszta, hanem az egyik gyermekének anyja, Urr Anita ült be Gömöri székébe. Tipikus kis magyar mese.
Eladott Ország
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/gjnkfzcvo21xefsmdzfy.gif
Deutsch Tamás, a nemzet erkölcsi útjelzőtáblája. Szerintem ez már egy rendes diliház. Olyan igazi, egy szobában két Napóleonnal. Mert akkor minden rendben. Ha viszont ez nem a zárt osztály, akkor nagyon nagy bajok vannak.
Eladott Ország
Miközben a kormánypropaganda acélos gépezete másodszor is rácuppan a zaklatási botrányok keltette hullámverésre, Deutsch Tamás, a beléptetőrendszerek és a digitális jólét szakértője új színt vitt a történetbe is, a politikába is. Ugyanis sikerült megragadnia a lényeget és szexuális zaklatásként megélni azt a szörnyűséget, hogy az Európai Unió tagságával nem csak jogok, hanem kötelezettségek is járnak. Ennyike Bulika Tamáska valamikor úgy lett elkönyvelve a Fideszben, mint egy jóképű, szemtelenül fiatal srác, akiért bomlanak a csajok. Nem egy szellemi nehéztüzérség, de megvannak az előnyei. Csak hát közben múltak az évek, sőt, évtizedek, Tamáska meg úgy maradt. Hogy ő a jóképű, szemtelenül fiatal srác. Holott már legfeljebb a nénik bomlanak utána, ami nem is lenne baj, de szemernyit sem okosodott az eltelt évek alatt. Komolyan kíváncsi leszek, hogy ha ezek a nem fiatal, nem demokraták egyszer arra
kényszerülnek, hogy a munkaerőpiacon találjanak munkát, mi a fenét fognak csinálni? Mihez ért például Deutsch Tamás, az Unió zaklatásának áldozata, vagy mihez ért Kövér, Németh Szilárd, Balog, Rogán, Szijjártó, Orbán? És még hosszan sorolhatnám. Ha másért nem, már ezért érdemes lesz megbuktatni őket, hogy megtudjuk, mi van akkor, ha a valóságban kell helyt állni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.