Megemelte a MOL bruttó 3 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a dízel árát szerdán. Az üzemanyagok ára legutóbb pénteken emelkedett.

Emelte bruttó 3 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Az emeléssel a benzin átlagára 366 forintra, a gázolajé 373 forintra nőtt.

Ismét drágultak az az üzemanyagok

Fotó: pixabay.com CCO

A benzin ára legutóbb pénteken emelkedett 5 forinttal átlagosan 363 forintra, a gázolajé pedig 3 forinttal átlagosan 369 forintra.

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

(MTI)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ha ez így folytatódik migrálni fogok Mezőkövesdre. Remélem még nem húzták fel a kerítést.
dr. prédikátor
te hájas geci ! A részeges hu ha anyádat! Most miért nem intézkedsz a csökkentésért te teleszart mocsok térdzokni!!!Hogy rohadjon le a bőr arról a mocsok részeges pofádról te szemét láda!!!
iluminati
Mezőkövesden áremelésből fedezik az olcsó üzemanyagot???
wpym
@dr. prédikátor: Nem az a gond, hogy emelkedik az ar, mert minel kevesebb szemelyauto van, annal jobb. 2017-et irunk, lehet mashogy is kozlekedni (rollertol az ursikloig terjed a lehetosegek tarhaza).
A baj az, hogy a termekek araiban is megjelenik ez, ezt lenne jo elkerulni.
eszegfu
@wpym: A taxisok is az ü.anyag ár emelésével indokolják, hogy miért is követelik a magasabb dijszabást. Talán nincs is olyan termék, szolgáltatás, ahova ne "gyürüzne" be az ü.a. ára.
karma1
@eszegfu: Megnyugtatlak, MINDENHOVA beszivarog. Meg a szolgaltatasokba is, nemcsak a termelesbe, es nemcsak a kereskedelembe.

Mondd, Kedves Baratnem, mennyibe kerul most otthon 1 darab indigo papir? Tudod, amit regen az irogepbe hasznaltunk, masolokent. Talan Teneked szukseged van a munkad kozben ra, es tudod az arat is. Ha nem, akkor sem baj, majd megkerdezem valakitol...(Mindegy, hogy a fekete gepi, vagy a kek kezi)
eszegfu
@karma1: Én már régen nem használtam indigót -- sőt azt hittem, hogy már nem is lehet kapni --, de azért van itthon még egy pár db. Megnéztem az árakat: a kézi indigó 100 lap 2.380 Ft, mig a gépi 50 lap 1.076 Ft. Mire akarod használni?
karma1
@eszegfu: Hu, Dragam, ez nagyon gyors volt! Koszonom szepen! En a minta atrajzolasara hasznalom, van eppen annyi, amennyi kell, de tudod, en mindenbol szeretek tartalekot, mert egy hegyteton lakom, viszonylag messze a varostol, es ha valamit elfelejtek beszerezni, akkor az nagyon el van felejtve, minimum masnapig...:o))))
Itt bementem a szakboltba, es gyanutlanul megkerdeztem, hogy mennyibe kerul egy 100-as csomag, mire a csajszi ugy nezett ram, mint hulyere, es megkerdezte, hogy hany lapot kerek? Megkerdeztem, "Miert? Mennyibe kerul egy lap? Es mondta, hogy 1 dollar, ami kb 200 forint! "nem tudom, mitol dragult meg, mert par eve vettem egy 10-es csomagot, az kerult 3.50-be (dollarban), szoval az a realis ara volt. (Ezekben az arakban mindegyikben benne van a 15 % AFA is).Szoval van eleg, csak erdeklodtem,...:o)))))
Megegyszedr nagyon szepen koszonom a felvilagositast...:o)))))
eszegfu
@karma1: Kár, hogy nincs olyan postánk, mint a Mézgáéknál...kinyitod az ablakodat, és megérkezik fénypostán a küldeményem!:)
quadrocopter
Tállllaaaaaajiiiiiiiiiii! Gyorsan lépni, mert levesznek bennünket - B+!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.