Akkor még más idők jártak: Karafiáth Orsolya fogadásból belemarkolt a regnáló miniszterelnök fenekébe. És még egy elképesztő mondatot is mondania kellett. Megtette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igazán jól jellemzi a témát! =))

Egyébként a mondat plágium! =))
elnyomott
@RonaGyuri: - nem, nem jellemzi jól a témát. Mert itt az érintett nem vette zaklatásnak. Hányszor kell még leírni, hogy a zaklatás azt jelenti, hogy nem akarták és kénytelenek voltak elviselni valamilyen okból.
Tényleg ilyen kevesen tudják, mit is jelent ez a fogalom? Tényleg ilyen semmitmondó a másik ember önérzete? Vajon a sajátodra is ilyen nagyvonalú vagy?
RonaGyuri
@elnyomott: ja az önérzete; csakhogy a esetek legtöbbje - bár mást mesélnek - előnyszerzés célú volt!
elnyomott
@RonaGyuri: - de az is szemét, aki ilyen áron osztja az előnyöket. Egyébként minden zaklatottat ismersz személyesen?
elnyomott
@RonaGyuri: - még valami. Jogosnak tartom, hogy aki ilyen áron osztja az előnyöket, penderüljön a pozíciójából!!!
RonaGyuri
@elnyomott: persze hogy nem, de nem is ezt mondtam, csak annyit, hogy kettőn áll a vásár.
Egyébként nézz egy sovány kis-fizetésű szemüveges egyetemi oktatót, akivel incselkedik egy olyan bombázó, akiről még álmodni sem merhetne egyébként!
RonaGyuri
ad a mondat:
The American President 1995 –ben Sydney Ellen Wade (Annette Bening) mondja telefonon U.S. President Andrew Shepherd (Michael Douglas) -nak!
elnyomott
@RonaGyuri: - belefáradtam a magyarázásba, hogy mit jelent a zaklatás. Azt hiszem, aki eddig nem akarja érteni, az már nem is fogja. :(
RonaGyuri
@elnyomott: mert azt nem akarod belátni, hogy ezek az esetek zömmel NEM ZAKLATÁSOK! =))
elnyomott
@RonaGyuri: - honnan a statisztikai infód?
RonaGyuri
@elnyomott: csak nyitott szemmel járok! A dolog alapvetően szexuális megvesztegetések!
elnyomott
@RonaGyuri: - először is feltételezésekre alapozol. Másodszor akit meg lehet vesztegetni, az penderüljön a pozíciójából!
RonaGyuri
@elnyomott: azért sokkal több mint feltételezés; például a derék vizsgázó hölgyek megjelenése, stílusa és viselkedése már a vizsga előtt is után is meglehetősen egyértelmű! A második mondatod színtiszta bugyuta demagógia!. Ebben nem csak az a baj, hogy butaságokat zagyválsz össze, de eltereled a figyelmet arról, ami valóban üldözendő kellene legyen a valódi zaklatók és erőszaktevők tevékenysége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.