„Alkoholistának kinéző embereket” fizettek le a Párbeszéd politikusa szerint.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...alkoholistának kinéző...""
A sajtóperek elkerülése érdekében ez a piszi megfogalmazás! Szerintem a ""fidesztag"" kifejezés találóbb és pontosabb lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@izéke: én bármikor lerendezlek téged :)
izéke
@KisTehen: aznap ettél utoljára kenyeret,kispofám :))))
kereső
@Maccska: Ezek a ti konteótok.
Én meg tudod mit remélek, hogy előkerül a láb-és kézbilincs az elkövetőknek és a felbujtóknak, mint az olasz antifás nőnél. És nem lesz ejnye-bejnye meg "hús" megvédés, mint 2006-ban. Mert a felbujtó nem a CIA, hanem valahol a karmelita környékén keresendő, meg a fradi stadionban. Ez, hogy tetszik ???
kereső
@RonaGyuri: Na, ja ...a hátunk meg tollas. Nincs "összefüggés" az esetek között...nem egy helyen történtek, bár a felbujtók, a pénzt adók ugyanazok voltak. A verőlegény meg ha kijózanodik, arra sem emlékszik, hogy ő ott volt-e ? Ennyi(ke).
Azok az "aktivisták"-Emberek!! , akik hétköznap fényes nappal aláirást gyüjtenek azok jobbára idős, nyugdijasok...igy még alávalóbb az egész történet, és az is ahogyan a többi ellenzéki párt hallgat az ügyben, mint a csuka a mezőn. Szolidaritás???A meg mi?Hiszen ellenségről van szó...nem versenytársról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.