A német gazdaság szereplői félnek ugyan, de azért kicsit örülnek is annak, hogy nem jött össze a tervezett Jamaica-koalíció Németországban, azt ugyanis nagyon nem szerették volna. A legvalószínűbbnek egy új választás kiírását tartják, és úgy érzik: most nem a német gazdaság van veszélyben, hanem Angel Merkel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Éppen ideje, hogy Európa elveszejtője bajban legyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Amiota az index.hu a kuszaszem fianak az erdekeltsegebe kerult, vetekszik az origo "minosegevel" - vagy inkabb kritikan alulisagaval...
Negy eve temetik Merkelt es a politikajat - legalabbis ezt szeretne mindenkiben tudatositani az orban propaganda - de az Istennek se muxik a dolog...
Inkabb a sajat hazatajan soprogessen az orban basi, mert eppen raferne egy jo image az orszagra - na meg o"ra' is...:o))
Peller Anikó
Éppen ideje, hogy Európa elveszejtője bajban legyen.
cikicakk55
Magának köszönheti a nyanya. Ha előbb gondolkozik,vagy legalább is megbeszéli minden Eus tagállammal mit tervez,akkor talán nem állna a közgyűlölet előtt.Mikor már Ő is rájött,hogy túltolta a biciklit,már késő volt. Most a saját hülyeségét szívja,megérdemli.
kokopelli
@cikicakk55: mit kellett volna megbeszélnie az EU-val?A német "Parlamentwahl" nem
tartozik senkire sem,csak a németekre! Akár holnap is folytathatnák a "GroKo"-t,ha a-
karná! 53,5%-al simán! (CDU/CSU + SPD)..,hogy hol áll közgyűlölet előtt (külföldön)
azt leß@rja ő is meg a német választó is! ;--)
cikicakk55
@kokopelli: Mivel ők úgy döntöttek,hogy meghívják a migránsokat, és azok csak úgy tudtak hozzájuk eljutni,hogy jó pár országon keresztül gyalogoltak,így meg kellett volna beszélnie legalább azokkal az országokkal akiken ezek bejutottak hozzájuk.A másik,hogy EU-s ország Németország.A bevándorlás nem csak őket érinti,hanem a többi Európai országot is.Semmi gond nem lenne,ha küldött volna értük egy-két repülőt,vagy mit tudom én mivel ,de egyből oda vitette volna a saját országukba,akkor még valahogy megértem,hogy nem kürtölte világgá.Minden esetre a német nép is erősen megoszlott véleményen van a mai napig is.nem mindenki verte a seggét a földhöz örömébe,mikor megérkeztek hozzájuk a Muszlim agysebészek.Ennyi hibát követett el a nyanya,amit az idén már be is ismert,hogy nem volt eléggé megtervezve,átgondolva ez az egész menekült kérdés. Most meg már késő,mert egy része itt van már Európában és a határok nyitva belülről. Ne értsd félre nem hálálkodom Orbánnak a kerítésért,mert amit csinál akkor már inkább a migránsok. 1300 emberrel kevesebb gond lenne,mint Orbánnal egyedül.
Peller Anikó
@cikicakk55: Ezt nem lehet mismásolni. Ez az idióta nő egymaga eldöntötte, hogy ő ráengedi Európára ezt a síkraköszörült agyú, barbár népséget, nem magának hívta meg őket. Sőt a szétosztásukban sáfárkodik, kapjon mindenki az ő saját hülyeségéből.

Tartsa meg a kedvenc munkavállalóit, etesse őket, hadd sokasodjanak, lepjék el a saját fajtájukat ha már a németek ennyire hülyék, hogy nem képesek letaszítani ezt a hibbant tyúkot a trónjáról.

Mint ahogy mi sem, dettó. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.