Fogadjunk be migránsokat, hogy így segítsünk csökkenteni a szenvedést a világban? Egy szemléletes amerikai videó megmutatja, miért ne tegyük. Az amerikai Roy H. Beck korábban újságíró volt, aztán politikai elemző lett, és 1997-ben megalapította a bevándorlás mértékének csökkentéséért küzdő NumbersUSA nevű szervezetet.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Dehogynem! Pontosan az a lényeg, hogy a politikai jöhet, a gazdasági ne, márpedig a link a gazdaságiakról szól és ezért hülyeség összeadni a kettőt!
A jenkik sem önmagában a bevándorlás ellen küzdenek, hanem az illegális, elsősorban gazdasági bevándorlás ellen, hisz a mai napig fogadnak be politikai menekülteket!
Csizmás Kond
@quadrocopter: A cikk, ugyértve a videó épp azt magyarázza, hogy mit jelent az évi egymillió akárki a többi ötmilliárdhoz képest...és még azt is, hogy az az egymillió aki jön vagy megy, függetlenül hogy politikai vagy gazdasági vagy egyikse az is épp az aki elméletileg otthon is megélne...
...és nem kimondottan az amerikai befogadásról van szó itt most hanem ahhoz hozzáadva a zunióst is akkor is csak töredék az akin segíteni tudnak a menekülthazugdumával.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Azon tudnak segíteni, aki megérkezik, arról soha nem volt szó, hogy egy teljes népesség érkezhet! Ezért is marhaság az összemosás. Nyilván sem az USA sem az Eu nem tud mit kezdeni 5.6 milliárd csóróval!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...szerintem nem idecsalogatva kell jóllakatni őket és akkor még többnek jutna. Ez amit ma művelnek mindenről szól csak a segítésről nem. Sem amerika sem senki nem azért enged be migránsokat hogy azzal az embert segítse hanem azért hogy abból hasznot húzzon és azt tudja mondani hogy segített.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Ha talál munkát, már segített! Magyarországon érdekes módon munkaerőhiány van! Szerbek, ukránok, románok dolgoznak itt!
JAJMÁR
Szerintem sincs így èrtelme! Pròbàljuk meg a legszegènyebbekhez odadobàlni a belőlük megmilliàrdosodottakat. Jóval kevesebb mozgàssal jàrna.
:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.