Szóvivő úr hisz a Csillagkapu-összeesküvésben? RTL Klub: Szóvivő úr hisz a Csillagkapu-összeesküvésben? Halász: Nem ismerem a Csillagkapu-összeesküvést. Ki jegyzi ezt az összeesküvést? Höhö... RTL: És abban hisz, hogy az ufók köztünk járnak? Halász: Hehe, hehe, höhöhö... RTL: Komolyan kérdezem. Halász: Igen, most rá akar vezetni egy névre, aki ilyeneket írt... Ha valaki nem értené, mi a bánat folyik itt, az olvassa el Szily László tegnapi cikkét arról, hogy egy totál zakkant ufó-, piramis-, csillagkapu-, és illuminátuskutató Sorosról írt könyvét használja hivatalos kampányfegyvernek a Fidesz. Az RTL Klub riportere ezért tudakolta Halásztól, hogy akkor vajon az Andreas von Rétyi által előadott többi összeesküvés-elméletet is komolyan veszik-e. De Halász a gyötrelmes heherészések

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Monnyuk ennek a szerencsetlen flotasnak olyan mindegy, hogy mit adnak a kezebe, ez a telefonkonyvet is ki fogja magyarazni...
Egyebkent jobb is, ha Arany Janost olvasgat mostanaban, melegen ajanlom a Walesi Bardokat...Nagyon jo kis olvasmany...:o))
nezelodo
Nincs itt semmi látnivaló, hogy egyel többen lettek a zakkantak ezzel az "íróval", vagy kevesebben, mindegy. A baj az, hogy önmagukat normális nemzetmentőnek tudják, csak a publikumot, akiknek szánták ezt az "alkotást" hiszik hülyének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.