A szentgotthárdi polgármester jelenlétében a térség kormánypárti országgyűlési képviselője osztotta a Mikulás-csomagot az óvodában. A szülők teljesen kiakadtak. Kedd este több dühös levelet és telefonhívást is kaptunk szülőktől, miszerint a szentgotthárdi óvodában nem mindennapi Mikulás ünnepségre kerül sor, ugyanis a Télapó mellett Huszár Gábor (Fidesz-KDNP) polgármester és a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt államtitkár ajándékozza meg a gyerekeket. Egy anyuka levele: "Tisztelt Szerkesztőség! Levelemet teljesen felháborodva juttatom el Önökhöz, mivel a tegnapi napon olyan dolog történt a szentgotthárdi Játékvár Óvodában, ami kimeríti nálam a gyermekek kihasználásának és aljas ,politikai célból történő felhasználásának fogalmát! "

Forrás: closer.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ugyan már, amikor egy műszaki analfabéta Vígh László lehet egy műszaki projekt "népbiztosa" akkor mi van csodálkozni való?
Kiadták, hogy mindenhol, minden helyzetbe "csak a Fidesz" bár csak biodíszletnek alkalmasak!
nevemnick
Remélem mindkettő krampusznak, illetve ördögnek volt öltözve. Inkább az utóbbi jellemző rájuk.
Macskaszem
Legalább olyan gusztustalan, mint anno a mórahalmi kormányablak átadó ünnepség, ahol óvodások verseltek, daloltak a kormányablak fontosságáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.