Ha fáklyával vonuló Jobbikra gondolunk, mi ugrik be elsőként? Természetesen a gárdisták masírozása egy kistelepülés cigánysorán. Vona Gábor nagy kockázatot vállalt, amikor utcára hívta a szimpatizánsokat. Talán ez az utolsó lehetősége, hogy elhitesse, a néppártosodás nem pusztán lózung.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak kapcsolódik:

Hát Zsótinak van kép-e hozzá

avagy ki és miképp forgolódik

Őfenesége felkent lovag-keresztese jegyzi a párt központi napilapja vezető írását. Már a cím sem, piskóta valamilyen megfontolásból „RAZGLEDNICA VONÁNAK” címet kapta. Tartok tőle, hogy csak egy fél-művelt paraszt-suttyó jópofáskodása, de nincs kicsukva az sem, hogy bugyuta nagyzolás (és még finom voltam, mert undorító blaszfémia is lehet), mert úgy egyébként a szerb szó használata értelmetlen.
Az irkodmány – ami egyébként a megszokott, egy valamire való kocsis által is undorítónak tartott, stílusán is túltekerte – azzal indul, hogy (most, hogy mennyire és hogyan lett PG 56 ikonikus hőse, s hogy Bandikának mennyi köze a forradalomhoz, most hagyjuk) -: „szegény Gergely bátyám forog a sírjában a Vona viselkedése miatt.”!
Mondom azzal most nem foglalkozom, hogy forgolódik-é és mi jogon a derék Gergely-bátyó, de azt meg kell jegyezzem, hogy a mi drága Zsótink, na az forgolódik rendesen! =))

Bocs, ha bántónak tartanátok, de megjegyzem: razglednica szerb szó jelentése: képeslap! Abban persze van valami, hogy Zsóti olyan ökör, akiről elmondható, hogy „Az ökrök száján véres nyál csorog,”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.