Egy kisebb karácsonyi csoda kellene ahhoz, hogy elmúljon az egészségügyiek csalódottsága: a weben olvasható hozzászólások alapján sokan számítottak a sztrájktárgyalók által követelt extra pénzre, s miután erre a kormány nem reagált, ingerültek elkeseredettek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Anno a rendszerváltás előtt közalkalmazott polgári kinevezett alkalmazott technikusként állandóan a pénztárcámban hordtam a fizetési szalagomat mert ismerőseim nem hitték el, hogy egyáltalán nincs mesés jövedelmem. Ősi hagyomány az Magyarországon, hogy a hatalom gyakorta azt hazudja a sajtóban ill. terjeszti a környezetében, hogy minden szuper valamely közalkalmazotti szférában de azt elfelejti elmesélni a köznépnek, hogy korántsem mindenkinek.
nezelodo
Ez az egészségügyi csapat biztosan annyit kénytelen dolgozni, hogy még a fidesz tv-k hosszú listáját sem nézik, nem olvassák a Magyar Időket, a Pesti Srácokat, és a megyei Lenci lapokat, mert nincs rá idejük energiájuk, és a Habonnyal sem szívnak csíkot, különben tudnák, hogy mekkora fizetésemelést, megbecsülést, életpálya modellt, és örök életet kaptak személyesen Orbántól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.