Novozánszki Fanni szülei a múlt hét végén összepakolták lányuk ruháit, bútorait az egykori ValóVilág-szereplő budapesti albérletében, és hazavitték magukkal Martonvásárra.

Néhány napja a család visszakapta a lakás kulcsát, ahol eddig a nyomozók helyszíneltek, és átválogatták, összepakolták a lány ruháit, személyes tárgyait.

A lakásban még ott voltak a helyszínelés nyomai: mindent grafitpor borított, ugyanis a rendőrök a lakás minden négyzetcentiméterét átvizsgálták ujjlenyomatokat keresve.

Minden bútoron látszódott, hogy ki érintette meg utoljára, talán még az elkövető ujjlenyomata is köztük volt. A szülők két napig pakoltak és takarítottak, ami lelkileg és fizi­kailag is megterhelő volt.

„Szomorú, hogy csak ennyi marad egy ember után. Dobozok, zsákok”

– mondta a megtört édesanya.

Voltamsunsolarba#istenivolt#éljena0.3cső :)#bolond#Allora <3

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

„Nem bírtam ki zokogás nélkül, amikor a kezembe került egy pólója, amin a saját arcképe volt, de az is megviselt, amikor találtam róla egy festményt. Senkinek nem kívánom, hogy ezt át kelljen élnie.

Elvették a gyönyörű lányomat, ezért valakinek felelnie kell!”

– mondta az anya.

Fanni két kutyája, Minnie és Kevin egy ideig a lány volt párjánál vendégeskedtek, majd egy barátnő vigyázott rájuk, ám a család már az ebeket is hazavitte, azaz minden, ami egykor Fannié volt, már a család martonvásári házában van.

A lány eltűnésével kapcsolatban november 27-én előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki még nem tett beismerő vallomást. A Blikk információja szerint azonnali hatállyal kirúgták azt a recepcióst, aki Fanni eltűnésének estéjén adott szolgálatot. 

Címlapkép: vv_fanni Instagram

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.