Közel egymilliárd forintos állami támogatásból csillagászati látogatóközpont épül a Bükki Nemzeti Parkban. Nagy Júlia, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) kommunikációs és ökoturisztikai osztályvezetője szerdán az MTI érdeklődésére elmondta, hogy az összességében nettó 990 millió forintos támogatásból megvalósuló, európai viszonylatban is egyedülálló csillagászati látogatóközpontot Répáshután hozzák létre.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...csillagászati látogatóközpont...ez kell...megy a paraszt beleles a kukkerba és felfedezi a világot...
Equus
onnan lesik majd a népek az életszínvonalat - a szlovákokét...

Mecsoda sorállás lesz ottan. Be lehet majd zárni a Balatont. Bp-n a Planetáriumot meg egye csak a rohadás... Igaz, utóbbit gyerek, felnőtt egyaránt használhatná...

Répáshután mind a 424 lélek egyhangúan lelkesedik az új szórakozási lehetőségért. Lesz repülőtér, autópálya, lehet, h a Tiszát is elvezetik oda. És felvirágzik hazánk.

Kíváncsi vok, ki nyeri el az építési pályázatot és hogy meddig működik majd az átadás után. Gondolom, végeztek gazdaságossági számításokat és csak a helybéli 424 fő is ktermeli majd a beruházás és üzemeltetés költségeit. 3 év múlva a beruházás megtérül és utána csak nyereséget termel. Kellene mellé még egy Makovecz-féle stadion is, fűtött gyeppel, 15.000 ülőhellyel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.