Csak ezen az egy ügyön meg kellene buknia Szijjártótól kezdve a keresztényüldözésekkel foglalkozó államtitkárságnak.  Ne mondja senki, hogy nem tudott róla a magyar kormány; a Conflict Armament Research 2017-es, "Az Iszlám Állam fegyverei" című jelentéséből derült ki, hogy jól felszerelkezett magyar fegyverekkel az Iszlám Állam. Az Index szerint „tele van magyar gyártású fegyverekkel Irak és Szíria”, az Iszlám Állam harcosainál Irakban és Szíriában összesen 132 magyar gyártású fegyvert találtak, mindkét országban 66-ot. Ez azt jelenti, hogy az Iszlám Államnál talált fegyverek 7,21 százaléka Magyarországon készült.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szóljon, aki valóban meg van lepődve

A derék meg békésen bégetnek, hogy így van jól

Írogatni írogattak róla, meg-meg említve, hogy ez nem volt szép dolog, de a lényeg valahogy legfeljebb a világ már ilyenig jutott. Igen fény derült egy újabb vérlázító botrányra. Az Iszlám Állam harcosainál jelentős mennyiségű magyar fegyvert találtak.
A b1.blog „Sivalkodik a magyar kormány az iszlám terjeszkedés és a keresztényüldözés miatt, közben Magyarország fegyvert exportál az Iszlám Államnak” címmel járja körbe a témát. Kiemelve, hogy „az Iszlám Államnál talált fegyverek 7,21 százaléka Magyarországon készült.” és megemlítve, hogy erről ártunknak és qurmányunknak tudnia kellett. Én meg hozzátenném, hogy a gengszterváltás után jó nagy balhé keveredett egy fegyverüzletből és akkori külügyér – akihez akkor nem is tartozott a kereskedelem – renoméja jelentősen megtépázódott.
A cikk okkal és joggal veti fel az összefüggést, pontosabban a konzekvencia hiányát a kereszténység védőangyala képében tetszelgő Orbán és az „ő országából” származó fegyverek használata között.
Én úgy vélem, hogy ennél több is van a dologban; nem csak a keresztény-üldözés túl lihegett kérdése, hanem maga a menekülésre kényszerülés is összefüggésbe hozható ártunk és qurmányunk bizniszelésével! =))
karma1
@RonaGyuri: Azert fosik orban, mert ha a muszlimok bejonnenek Magyarorszagra, akkor elpofazhatnak ezt a tenyt a sajat szajukkal. Ezt akarja valoszinuleg a potrohos megelozni...:o))
nezelodo
Na ki gondolta volna a mi "Hunyadi Jánosunkról", hogy kalasnyikovot is ad nekik, mert ugye fegyvertelennel harcolni nem etikus, és ezt betartotta Orbán. Igaz csodaszámba menne ha etikai megfontolásból történt volna, meg az is, hogy ne tudott volna róla. Végtére is minek vannak akkor azok az áldott jó arab barátok ott a szomszéd házban kormányőrökkel megvédve, ha nincs haszon belőlük.
Most majd várom a történet következő részét, a Habony Művekből, hogy aszongya "varrógép alkatrészeket adtak el Makóról nekik, a pléhgyárból", de amikor összerakták mindig géppisztoly lett belőle.
papa.49
Borulnak a csontvázak a szekrényből kifele, egymás után, repedezik a fütyisz egysége, egyre többen gondolják úgy, hogy némi infóval a saját szaros életüket megválthatják, no ezeket is fel kell kötni a többi mellé !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.