Abban, hogy Orbán Viktor és köre kéri el saját használatra hívei – akik, mint tudjuk, zömmel nyugdíjasok – pénzecskéjét, van némi extra pikantéria. Egy országot egy nap alatt el lehet veszíteni. Ezt az aggodalmat üzeni a tél, ezt a félelmet táviratozza a jelenbe 2002, ez a szorongás tartja fogságban a lelket, ahogy közeledik a választás. Így aggódik az „újságban” – az idézőjelek használata a sanyarú sorsú hírportál esetében sajnos indokolt – a párt és a kormány jeles ideológusa. Ezek most tényleg ennyire izgulnak, vagy csak festik magukat? – merülhet fel az álmélkodó szemlélőben a kétforintos kérdés. (A pénznemre lentebb még visszatérek.)

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak úgy szólok a Péter-filléreket mostanság a migráncsok megsegítésére fordítják

Orbán egyszerű pénzmosási/parasztvakítási trükkjét ezerrel félreértelmezik

A derék Gazda a G-közép szólamvezetője jegyzi az mno.hu mai vezércikkét. A „Orbán-fillérek” címet viselő cikk Orbán lejmolásáról (csekket küldött a híveinek, hogy legyen min pénzt küldeni neki) értekezik.
A derék szerző több szinten is megcsillogtatja igen gyér műveltségét, hogy csak a legdurvábbakat említsem: itt van a cím és a békekölcsön hasonlat, de meglehetősen bugyuta a zsebre is tehetné megjegyzés is.
A legnagyobb gond, hogy valahogy a lényeg sikkad el. Az, hogy ez egy óriási kommunikációs trükk. Malaszt a hinni akaróknak és eszköz a derék pártkatona Domokos számára. Lehet hivatkozni rá, hogy a Fidesz a hívek filléreiből gazdagodik! =))
justhpeter
Megloptuk az államot, most meglopjuk a naiv híveinket is. Oszt' Jónapot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.