Hallatlan dolog történt Budapesten: Leo Varadkar közölte, nem ért egyet a magyar migrációs politikával. Erősek a kétoldalú kapcsolatok Írország és Magyarország között – mondta Leo Varadkar ír kormányfő csütörtökön Budapesten. Az Orbán Viktorral folytatott egyeztetés utáni sajtótájékoztatón Varadkar kiemelte, Magyarország Írország fontos gazdasági partnere. 2017-ben a két ország közötti kereskedelmi forgalom meghaladta az 1,5 milliárd eurót, és nőtt a Magyarországra irányuló ír export is. Jelenleg mintegy 12 ezer magyar él és dolgozik Írországban. Kitért arra is, egyetértenek a magyar kormánnyal abban, hogy a legjobb módja a Nyugat-Balkán stabilizálásának, ha az Európai Unió a bővítés irányába tesz lépéseket a volt jugoszláv tagországok és Albánia esetében.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy azt mondani szokás egy méretes pofon a kapitalizmustól!!! =)) vagy méginkább az Európai polgároktól!!!
karma1
@RonaGyuri: Nem ereztem igazan a "szembeszallast"...
Irorszag nagyon unikalis helyzetben van, de ANglia is, es ok egeszen mashogy allnak a bevandorlashoz, mint ahogy azt a csuti torpe teszi...Ebben lehet koztuk ellentmondas, de a tobbiben nagyon szepen megegyeztek...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.