Hiába, aki hírszerkesztő volt a Rádióban, a kézírást, a gépírást, vagy éppen a klaviatúrát túl lassúnak tartja ahhoz, hogy megfelelő gyorsasággal rögzítse a gondolatait. Egészen addig, amíg be nem léptem az irodába, eszembe se jutott, hogy írjak a Kálmán Olga-féle HÍR TV-s interjúról. Csakhogy a titkárnőm (rögtön megkért arra, hogy ne legyen nagyon hülyének beállítva), azzal fogadott, hogy a Kálmán Olga mégis miért hazudtolt meg? „Hát itt voltam, amikor telefonon beszélt az Olgával, végighallgattam, ahogy rihegnek-röhögnek, erre most letagadja. De miért?” Tegnap az onkológián, ahová a friss CT leleteimet vittem (minden rendben van) újabb zárójel (Évike megjegyzése: Ha ez bárkit érdekelne!). Szóval, a főorvos asszisztense is megkérdezte, hogy mégis mi ütött a Kálmán Olgába? Aztán alighogy kijöttem a kórházból és beültem a kocsiba, telefonált egy régi barátom. Ő is újságíró, tőle szokatlan módon üvöltött: „Normális ez a

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@bencemacska: Havas szerintem világosan,és érthetően válaszolt Kálmán Olgának, hogy nem zaklatta a két nőt! Hogy igazt mondott-e azt csak ő tudja! Szinte biztos vagyok, hogy poénkodás szintjén elhangzott a telefonbeszélgetés is! Havas szokása szerint bunkó volt!
karma1
@bencemacska: En viszont az eredeti riportban sokkal tobb frappans kerdest vartam volna el Olgatol, mert a birosagon sem teszik fel a vadlottnak a kerdest, hogy mondjuk definialja a yilkossag es az emberoles kozti kulonbseget, mert nem ez a dolga.
Ha Havas valoban nem kovette el bauko ellen a verbalis zaklatast - mert csupan errol volt szo bauko szerint -, akkor megis mire szamitott Olga? Hogy Havas visszakerdez, hogy "Es milyen tipusu zaklatasra gondoltal? Verbalis? Fizikai? Szexualis?
Szoval Olga kisse mellefogott es azt hiszem, hogy pont az o jo szemelyes kapcsolatuk miatt nem szabad lett volna elvallalnia ezt a riportot.
Havas a hulye stilusaval nem vihette volna be a baratsagukat a studioba, mint ahogy tette, mert a kozonseg nagyobb reszenek nem tisztazott a kettejuk kozti viszony melysege, tehat siman le "mucikamozhatja" Olgat, - DE NEM EBBEN A RIPORTBAN es/vagy nem nyilvanosan, a TV-ben. Tovabba a telefonbeszelgetesukre sem hivatkozhatott volna, (foleg nem ugy, hogy elobb nem egyeztetnek ), mert ez megint csak a legbelsobb barati maganugyuk.
Ez sajnos megint Havas bunko viselkedesere vezetheto vissza, es sajatmagat assa el.
Kunczenak meg isteni humora van, - o sose hagy ki egyetlen ziccert sem,...:O))
Macskaszem
Nem semmi ahogy a két leharcolt nőszemély letarolta Havas renoméját, de egyúttal borzasztó is, hogy egy ilyen állítással akár igaz, akár nem, tönkre lehet tenni egy életet. A Havas- Olga párbeszéd elég kínos volt, főleg, hogy nem fogjuk megtudni az igazságot soha.
Csizmás Kond
@bencemacska: ..nem volt ott semmilyen zaklatási ügy , se a bunkóévával se a kálmánolgával...csak műsor...mert csak az efajta szarságok kelendőek máma.
bencemacska
@Csizmás Kond: Nekem akkor is érhetetlen és értelmetlen volt!
Én nagyon szerettem volna ,megtudni MI A ZAKLATÁS??? És továbbra sem tudom.
Szerintem vannak nők, - ha megköveznek érte akkor is kimondom - akikkel szemben nem lehet elkövetni verbális szexuális zaklatást!!!
A bunkó viselkedés az nagyon undorító, de a szexuális zaklatáshoz semmi köze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.